Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

sprachcaffee hakkinda

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
ekinoxer
Mesajlar: 4
Kayıt: Prş Mar 03, 2011 8:09 pm

sprachcaffee hakkinda

Mesaj gönderen ekinoxer » Prş Nis 14, 2011 3:03 pm

arkadaslar sprachcaffee hakkinda bir bilginiz var mi? simdi biraz kendimden bahsetcem. ben bu okula kayit oldum. bloke hesap actirdim.para pul onda da sorun yok sukur. simdi butun belgelerimide hazirladim. 19 unda da randevum var. arkadaslar ben tekstil muhendisiyim ve kendimi gelistirmek icin gitmek istiyorum ve geri doncem. fakat calismiyorum. okudugum kadariyla bu bir sorun. fakat bir firmadan is basvurusu yapmisimda onlar benden almanca talep etmisler gibi bir yazi aldim. bu ise yarar mi? benim vize alma sansimi tecrubeliler bi yorumlayabilir mi? kursla anlasmam 9 ay. yada ne yapabilirim? eklemeliyim ki bide almanyada abim yasiyor evlenerek gitti.

CheLoves
Mesajlar: 46
Kayıt: Çrş Mar 30, 2011 5:27 pm

sprachcaffee hakkinda

Mesaj gönderen CheLoves » Cum Nis 15, 2011 11:10 am

[quote]ekinoxer tarafindan yazilan metin:
arkadaslar sprachcaffee hakkinda bir bilginiz var mi? simdi biraz kendimden bahsetcem. ben bu okula kayit oldum. bloke hesap actirdim.para pul onda da sorun yok sukur. simdi butun belgelerimide hazirladim. 19 unda da randevum var. arkadaslar ben tekstil muhendisiyim ve kendimi gelistirmek icin gitmek istiyorum ve geri doncem. fakat calismiyorum. okudugum kadariyla bu bir sorun. fakat bir firmadan is basvurusu yapmisimda onlar benden almanca talep etmisler gibi bir yazi aldim. bu ise yarar mi? benim vize alma sansimi tecrubeliler bi yorumlayabilir mi? kursla anlasmam 9 ay. yada ne yapabilirim? eklemeliyim ki bide almanyada abim yasiyor evlenerek gitti.[/quote]

Merhaba Sprachcaffee kalite bir dil okuludur acikcasi bana ucretleri yuksek geldigi icin kayit yapmadim.Ayni kaliteye yakin onlardan daha ucuz dil kurslarida mevcut oldugu icin baska bir dil kursuna kayit oldum.Bildigim kadariyla calismayana orada kalacak gozuyle bakiliyor fakat is basvurusu yaptigin firmadan aldigin yazida olumlu bir durumdur.Fakat kesinlik soz konusu degildir.Bende sizin gibi basvuru yapmistim mart ayinda suan vizem elimde..

ekinoxer
Mesajlar: 4
Kayıt: Prş Mar 03, 2011 8:09 pm

sprachcaffee hakkinda

Mesaj gönderen ekinoxer » Cum Nis 15, 2011 12:40 pm

peki dostum cok tesekkur ederim ..sence vizeyi kapmak icin nasil bi konusma yapmam lazim??

CheLoves
Mesajlar: 46
Kayıt: Çrş Mar 30, 2011 5:27 pm

sprachcaffee hakkinda

Mesaj gönderen CheLoves » Cum Nis 15, 2011 1:14 pm

[quote]ekinoxer tarafindan yazilan metin:
peki dostum cok tesekkur ederim ..sence vizeyi kapmak icin nasil bi konusma yapmam lazim??[/quote]

Temel amacin orada kalmiyacagini egitimin bittiginde geri donecegi olduguna onlari inandirmalisin.Bir cok soru sorabilir ayni soruyu farkli yollardan 2 defa sorabilir bence kendine bir almanyada kalma ve ne yapacaginin haritasi ciz ve onun uzerinden gorebildigin kadar ki kisma kadar konus.En azindan karsilikli gorusmede panik edip sacmalamaya izin vermezsin.Bana baya sorular sordu yazdigim adreste ki kisinin kim oldugu , ismini soy ismini yakinlik derecesi daha onceden almanyaya ne sebeblerle gittigimi , kursla ilgili bir kac soru sordu.Tabiki basvuran kisiye gore bu sorular degismektedir.

ekinoxer
Mesajlar: 4
Kayıt: Prş Mar 03, 2011 8:09 pm

sprachcaffee hakkinda

Mesaj gönderen ekinoxer » Cum Nis 15, 2011 3:27 pm

zaten nisanlim var burda mutlaka geri doncem daha sonra evlilik yapcam. hatta eger vize alirsam arasira git gel bile yapmam lazim. insallah vize alirim benim icin almanca ogrenmem cok onemli. cevaplarin icin cok sagol..

CheLoves
Mesajlar: 46
Kayıt: Çrş Mar 30, 2011 5:27 pm

sprachcaffee hakkinda

Mesaj gönderen CheLoves » Cum Nis 15, 2011 4:04 pm

[quote]ekinoxer tarafindan yazilan metin:
zaten nisanlim var burda mutlaka geri doncem daha sonra evlilik yapcam. hatta eger vize alirsam arasira git gel bile yapmam lazim. insallah vize alirim benim icin almanca ogrenmem cok onemli. cevaplarin icin cok sagol..[/quote]

Basarilar, bol sanslar..

Cevapla