Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Üniversite Tanitimlari Güncelleniyor
Üniversite Tanitimlari Güncelleniyor
Üniversitelerin kabul sartlari veya hazirlik egitimi ile ilgili programlari ve fiyatlari sürekli olarak degisiyor. 16 yildir elimizden geldigi kadar sitemizdeki üniversite tanitimlarini güncelliyoruz. En son 2021 de güncellemeler yapmistik. Üniversite tanitimlarini tek tek en alttan baslayarak güncellemeye basladik. Önümüzdeki 2-3 ay icinde bütün üniversite tanitimlarini güncellemis olacagiz.
Üniversite tanitimlarinda genel olarak üniversite hakkinda kisa bilgiler (ögrenci sayisi, yabanci ögrenci sayisi, okutulan bölümler), basvuru süreleri, basvuru sartlari, varsa sartli kabul ve almanca hazirlik programi ile ilgili bilgiler, yurt basvurusu ve sayet yurt cikmazsa ögrenciler icin verilen ev veya özel yurt imkanlari gibi bilgiler yaziyor.
Üniversite tanitimlarina asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
https://www.deutschstudent.com/universite-tanitimlari/
Üniversite tanitimlarinda genel olarak üniversite hakkinda kisa bilgiler (ögrenci sayisi, yabanci ögrenci sayisi, okutulan bölümler), basvuru süreleri, basvuru sartlari, varsa sartli kabul ve almanca hazirlik programi ile ilgili bilgiler, yurt basvurusu ve sayet yurt cikmazsa ögrenciler icin verilen ev veya özel yurt imkanlari gibi bilgiler yaziyor.
Üniversite tanitimlarina asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
https://www.deutschstudent.com/universite-tanitimlari/
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Re: Üniversite Tanitimlari Güncelleniyor
Hocam sana zahmet
Ulm üni için bilgilendirme yaparmısın tanıtımda hem yaz hem kış için kabul veriyor diye yazmışsında galiba avrupa birliği dışı için sadece yazın başvuru alıyor
Bide frankfurt uni şartlı kabulu kendi bünyesindeki dil okuluna mı yoksa istediğimiz dil okuluna gidebilirmiyiz
Ulm üni için bilgilendirme yaparmısın tanıtımda hem yaz hem kış için kabul veriyor diye yazmışsında galiba avrupa birliği dışı için sadece yazın başvuru alıyor
Bide frankfurt uni şartlı kabulu kendi bünyesindeki dil okuluna mı yoksa istediğimiz dil okuluna gidebilirmiyiz
Ulm ve Frankfurt tanitimlari güncellendi. En son Hannover üniversitesi güncellendi. Alttan yukari dogru gidiyoruz.
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
-
duisburg-essen unisindeki bir bilgi yanlış
"Fakat Duisburg ve Essen sehirlerindeki özel kurslara kayit yaptirdiginizda"
berlindeki bir dil kursuna kayıt belgemi gösterdim ve kabul ettiler. Eğer kanıt isterseniz pm atabilirim
berlindeki bir dil kursuna kayıt belgemi gösterdim ve kabul ettiler. Eğer kanıt isterseniz pm atabilirim
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 8 Ekim
Randevu atama: 11 Aralık
Randevu tarihi: 7 Ocak
Vize geliş:
Vize geliş:
Tabiki gönderebilirsiniz. Yanlis islem yapmislar. Normalde kayit yapmamalari gerekiyordu. Kursa dikkat etmediler sanirim. O sekilde olmadigini kanit icin kaydinizi iptal ettirebilirim.utku2q38471 yazdı: ↑Prş Oca 30, 2025 1:44 am duisburg-essen unisindeki bir bilgi yanlış
Ayrica Duisburg-Essen tanitimi "bugün itibariyle" henüz güncellenmedi.
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Merhaba, danışmanlık için size ulaşabileceğim iletisim adresiniz var mıdır acaba? Siteye yeni kaydoldum
-
hayır duisburg ya da essen'da olmasına gerek yok. kendileri öyle yazdı. buyrun iptal edin.
https://ibb.co/QFwhbFKG
https://ibb.co/1GW9JLpX
İstanbul 36f
Vize geliş:
Vize geliş:
Bu ekran görüntüleriyle neyin kaniti onu bilmiyorum ama kayit belgenizi gönderirseniz iptal ettirebiliriz. Fakat uzatmaya ne gerek var anlamadim halen. Ayrica tekrar ve tekrar belirteyim. Henüz daha Duisburg-Essen basvurusu güncellenmedi. Üniversite tanitimlarinin altinda güncelleme tarihleri yaziyor. Birseyler ispat etmeye calisiyorsaniz hazirlik egitiminizi basariyla tamamlayip, üniversite egitiminizdeki basarilarla kendinizi kanitlamaya calisin daha faydali olur.
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
-
Doğru diyorsunuz uzatmaya gerek yok. yalnız sitelerinde yazıyor sizde bakabilirsiniz. İyi çalışmalar
İstanbul 36f
Vize geliş:
Vize geliş:
Merhaba, üniversite tanıtımlarında Philips-Marburg ünviersitesi A1 olanlara şartlı kabul veriyor demişsiniz ama kendi sitelerinde herhangi bir Seviye belirtmemişler bu bilgiye nereden ulaşabilirim?