Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Üniversite Tanitimlari Güncelleniyor

Forum kurallari ve site ile ilgili duyurular, yonetici alim ilanlari vs.
Kullanıcı avatarı
Physiker
İletişim:

Üniversite Tanitimlari Güncelleniyor

Mesaj gönderen Physiker » Cum Ara 06, 2024 2:28 pm

Üniversitelerin kabul sartlari veya hazirlik egitimi ile ilgili programlari ve fiyatlari sürekli olarak degisiyor. 16 yildir elimizden geldigi kadar sitemizdeki üniversite tanitimlarini güncelliyoruz. En son 2021 de güncellemeler yapmistik. Üniversite tanitimlarini tek tek en alttan baslayarak güncellemeye basladik. Önümüzdeki 2-3 ay icinde bütün üniversite tanitimlarini güncellemis olacagiz.

Üniversite tanitimlarinda genel olarak üniversite hakkinda kisa bilgiler (ögrenci sayisi, yabanci ögrenci sayisi, okutulan bölümler), basvuru süreleri, basvuru sartlari, varsa sartli kabul ve almanca hazirlik programi ile ilgili bilgiler, yurt basvurusu ve sayet yurt cikmazsa ögrenciler icin verilen ev veya özel yurt imkanlari gibi bilgiler yaziyor.

Üniversite tanitimlarina asagidaki linkten ulasabilirsiniz:

https://www.deutschstudent.com/universite-tanitimlari/
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Bari

Re: Üniversite Tanitimlari Güncelleniyor

Mesaj gönderen Bari » Pzr Ara 15, 2024 8:02 pm

Hocam sana zahmet
Ulm üni için bilgilendirme yaparmısın tanıtımda hem yaz hem kış için kabul veriyor diye yazmışsında galiba avrupa birliği dışı için sadece yazın başvuru alıyor
Bide frankfurt uni şartlı kabulu kendi bünyesindeki dil okuluna mı yoksa istediğimiz dil okuluna gidebilirmiyiz

Kullanıcı avatarı
Physiker
İletişim:

Mesaj gönderen Physiker » Cum Oca 17, 2025 2:24 pm

Ulm ve Frankfurt tanitimlari güncellendi. En son Hannover üniversitesi güncellendi. Alttan yukari dogru gidiyoruz.
www.deutschstudent.com

utku2q38471

Mesaj gönderen utku2q38471 » Prş Oca 30, 2025 1:44 am

duisburg-essen unisindeki bir bilgi yanlış
"Fakat Duisburg ve Essen sehirlerindeki özel kurslara kayit yaptirdiginizda"
berlindeki bir dil kursuna kayıt belgemi gösterdim ve kabul ettiler. Eğer kanıt isterseniz pm atabilirim
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 8 Ekim
Randevu atama: 11 Aralık
Randevu tarihi: 7 Ocak
Vize geliş:

Kullanıcı avatarı
Physiker
İletişim:

Mesaj gönderen Physiker » Prş Oca 30, 2025 12:07 pm

utku2q38471 yazdı: Prş Oca 30, 2025 1:44 am duisburg-essen unisindeki bir bilgi yanlış
"Fakat Duisburg ve Essen sehirlerindeki özel kurslara kayit yaptirdiginizda"
berlindeki bir dil kursuna kayıt belgemi gösterdim ve kabul ettiler. Eğer kanıt isterseniz pm atabilirim
Tabiki gönderebilirsiniz. Yanlis islem yapmislar. Normalde kayit yapmamalari gerekiyordu. Kursa dikkat etmediler sanirim. O sekilde olmadigini kanit icin kaydinizi iptal ettirebilirim.

Ayrica Duisburg-Essen tanitimi "bugün itibariyle" henüz güncellenmedi.
www.deutschstudent.com

melkar

Mesaj gönderen melkar » Cum Oca 31, 2025 4:27 pm

Merhaba, danışmanlık için size ulaşabileceğim iletisim adresiniz var mıdır acaba? Siteye yeni kaydoldum

utku2q38471

Mesaj gönderen utku2q38471 » Sal Şub 11, 2025 4:06 pm

Physiker yazdı: Prş Oca 30, 2025 12:07 pm Tabiki gönderebilirsiniz. Yanlis islem yapmislar. Normalde kayit yapmamalari gerekiyordu. Kursa dikkat etmediler sanirim. O sekilde olmadigini kanit icin kaydinizi iptal ettirebilirim.

Ayrica Duisburg-Essen tanitimi "bugün itibariyle" henüz güncellenmedi.
hayır duisburg ya da essen'da olmasına gerek yok. kendileri öyle yazdı. buyrun iptal edin.
https://ibb.co/QFwhbFKG
https://ibb.co/1GW9JLpX
İstanbul 36f
Vize geliş:

Kullanıcı avatarı
Physiker
İletişim:

Mesaj gönderen Physiker » Prş Şub 13, 2025 5:06 pm

Bu ekran görüntüleriyle neyin kaniti onu bilmiyorum ama kayit belgenizi gönderirseniz iptal ettirebiliriz. Fakat uzatmaya ne gerek var anlamadim halen. Ayrica tekrar ve tekrar belirteyim. Henüz daha Duisburg-Essen basvurusu güncellenmedi. Üniversite tanitimlarinin altinda güncelleme tarihleri yaziyor. Birseyler ispat etmeye calisiyorsaniz hazirlik egitiminizi basariyla tamamlayip, üniversite egitiminizdeki basarilarla kendinizi kanitlamaya calisin daha faydali olur.
www.deutschstudent.com

utku2q38471

Mesaj gönderen utku2q38471 » Prş Şub 13, 2025 5:18 pm

Doğru diyorsunuz uzatmaya gerek yok. yalnız sitelerinde yazıyor sizde bakabilirsiniz. İyi çalışmalar
İstanbul 36f
Vize geliş:

issei

Mesaj gönderen issei » Cum Şub 14, 2025 7:30 pm

Merhaba, üniversite tanıtımlarında Philips-Marburg ünviersitesi A1 olanlara şartlı kabul veriyor demişsiniz ama kendi sitelerinde herhangi bir Seviye belirtmemişler bu bilgiye nereden ulaşabilirim?