Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

sartli ogrenci vizesi

Dil kurslari, seviyeler, masraflar, sinavlar... Hepsi burada...
ebge
Mesajlar: 70
Kayıt: Pzt Şub 28, 2011 11:41 pm

sartli ogrenci vizesi

Mesaj gönderen ebge » Çrş Mar 02, 2011 1:52 am

merhaba Arkadaslar bir kac sorum var. Umarim cevap bulabilirim. ben yogunlastirilmis bir dil kursuna kayit oldum.Vize icin daha bir randevu almadim. ben Dil kursundan sonra yuksek lisans yapmak istiyorum. ve konsolosluktakiler neden almanya neden almanca diye sordularinda verecek cevaplarimda var fakat master icin neler arastirdin dediginde ne diyecegim konusunda aydinlanamadim. cunku ben direk ogrenci vizesine basvurmak istemiyorum ve master ile ilgilide cok bir sey bulamadim. hani oss sonuc belgesi vs bunlari sunmak istemiyorum ki saniyorum gerekte yoktur? oyle degil mi?

farkindayim anlatamadimda.. :)

FarukDemir
Mesajlar: 634
Kayıt: Pzt Şub 07, 2011 5:26 pm

sartli ogrenci vizesi

Mesaj gönderen FarukDemir » Çrş Mar 02, 2011 7:08 am

Okuldan kabul/sartli kabul belgeniz yoksa yani sadece dil kursu icin ogrenci adayi vizesi alamiyorsunuz diye biliyorum. Yoksa yanlis mi biliyorum? :)
[center]Ihtiyacin olan tek sey; Sonuna kadar inanmak..[/center]

ebge
Mesajlar: 70
Kayıt: Pzt Şub 28, 2011 11:41 pm

sartli ogrenci vizesi

Mesaj gönderen ebge » Prş Mar 03, 2011 2:56 am

dil kursu iscin vize alabiliyor muyum?..:)

eylul
Mesajlar: 3
Kayıt: Prş Şub 10, 2011 7:25 pm

sartli ogrenci vizesi

Mesaj gönderen eylul » Cum Mar 04, 2011 1:29 pm

universiteye basvurdugunda hic almancan yoksa mi sartli kabul veriyolar?

bjk_oguz
Mesajlar: 859
Kayıt: Cmt Eki 23, 2010 10:44 pm

sartli ogrenci vizesi

Mesaj gönderen bjk_oguz » Cum Mar 04, 2011 2:36 pm

evet ama durum soyle, sifir almanca ile sartli kabul veren sinirli universite var sitede mevcut zaten bakarsan..diger turlu cogu universite icin belirli bir seviye dil belgesi istiyorlar..

bjk_oguz
Mesajlar: 859
Kayıt: Cmt Eki 23, 2010 10:44 pm

sartli ogrenci vizesi

Mesaj gönderen bjk_oguz » Cum Mar 04, 2011 2:39 pm

[quote][quote]ebge tarafindan yazilan metin:
dil kursu iscin vize alabiliyor muyum?..:)[/quote][/quote]


sayet ogrenci vizesi istemiyorsaniz, dil kursu icin de vize alinabilinir neden alinamasin:)

ebge
Mesajlar: 70
Kayıt: Pzt Şub 28, 2011 11:41 pm

sartli ogrenci vizesi

Mesaj gönderen ebge » Cmt Mar 05, 2011 1:48 am

Durumu soyle aciklayayim. Ben aslinda her seyden once almancayi en iyi sekilde ogrenmek istiyorum. Ardindan yuksek lisans yapmak Sosyal ve kulturel bilimler alaninda. A2 duzeyinde almancam var. baslangic seviyesini Turkiye\'de aldim. Bir yilda Almanya da bir proje de calistim 1 ay izin verdiler kurs icin A2 yi de o zaman yaptim ama yeterli olmadi tabi. proje icin gittigimden dolayida vizemi ceviremedim aslinda yapilabilirdi ama olmadi iste. dondum. simdi tam anlamiyla bir dil kursu yapmak istiyorum ve emin olmamakla beraber master olabilir. ama en cok almancayi ogrenmek ilk hedefim budur yani. Vize alabilir miyim? ya da Istedigim universiteye durumumu aciklasam sartli kabul alir miyim? bunu nasil yapabilirim?

EmRe67
Mesajlar: 209
Kayıt: Pzt Eyl 14, 2009 10:26 am

sartli ogrenci vizesi

Mesaj gönderen EmRe67 » Cmt Mar 05, 2011 10:51 am

[quote]ebge tarafindan yazilan metin:
Durumu soyle aciklayayim. Ben aslinda her seyden once almancayi en iyi sekilde ogrenmek istiyorum. Ardindan yuksek lisans yapmak Sosyal ve kulturel bilimler alaninda. A2 duzeyinde almancam var. baslangic seviyesini Turkiye\'de aldim. Bir yilda Almanya da bir proje de calistim 1 ay izin verdiler kurs icin A2 yi de o zaman yaptim ama yeterli olmadi tabi. proje icin gittigimden dolayida vizemi ceviremedim aslinda yapilabilirdi ama olmadi iste. dondum. simdi tam anlamiyla bir dil kursu yapmak istiyorum ve emin olmamakla beraber master olabilir. ama en cok almancayi ogrenmek ilk hedefim budur yani. Vize alabilir miyim? ya da Istedigim universiteye durumumu aciklasam sartli kabul alir miyim? bunu nasil yapabilirim?[/quote]

Tabi alirsin sitede sartli kabul veren universiteler yaziyyir onlara basvuru yap ve basvuru kagidinda dil kursu istiyorum de o zaman sarttli kabul gondeririler zaten 0 almancayla bile gonderiyorlar ki ve boyle ogrenci vizesine basvuru yaparasin dil kursunu bitirip Dsh sinavinida geceip universiteye baslarsin.;)
@@EmRe@@

Cevapla