Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Reddi ve Bloke Hesaptan Para Cekimi?
Merhaba Arkadaslar 3. Vize Basvurumdanda 36 gun sonra Red aldim ve artik parami geri cekmek istiyorum simdi benim yapacagim gelen red kagitinin fotokopisini ve turkiyedeki euro hesap numaram IBAN numaram adim soy adim pasaport fotokopim hangi tukiyedeki hangi banka ise swifit kodu ve banka isminide bir baska kagita dilekce sekline getirerek mailmi atayim parami gondermeleri icin yoksa posta ilemi gonderecem yoneticililerimizden son birkez daha yardim istiyorum bu konuda parami cekmek istiyorum yardimlarinizi bekliyorum simdiden tsker ederim
_______________________________________________________________________________________________________________________________
GoKhAn
_______________________________________________________________________________________________________________________________
GoKhAn
Vize reddini banka hesap nuamrani falan filan tum gerekli olan seyleri mail oalrakta atabilirsin.
Evvela deutsche bank a boyle bir talebin oldugunu bildir. Onlar sana gerekli basvuruyu hangi mail adresine yapacagini belirtirler.
Ne diyelim gecmis olsun!
Ben 2. reddimi 91 gun sonra yemistim...
Evvela deutsche bank a boyle bir talebin oldugunu bildir. Onlar sana gerekli basvuruyu hangi mail adresine yapacagini belirtirler.
Ne diyelim gecmis olsun!
Ben 2. reddimi 91 gun sonra yemistim...
-
[quote]Cihan tarafindan yazilan metin:
Ben 2. reddimi 91 gun sonra yemistim...[/quote]
3. de mi aldiniz vizeyi? ve 2. ile 3. arasinda degisen neydi?
Ben 2. reddimi 91 gun sonra yemistim...[/quote]
3. de mi aldiniz vizeyi? ve 2. ile 3. arasinda degisen neydi?
[center]Ihtiyacin olan tek sey; Sonuna kadar inanmak..[/center]
3. de 19 gunde aldim.yada 19 gunde abim aldi ben 20 gunde aldim. Oyle biseydi galiba
Degisen bisey yok. Sadece vize memurlarinin asiri saygili olmalari disinda ben tamamen ayniydim
Degisen bisey yok. Sadece vize memurlarinin asiri saygili olmalari disinda ben tamamen ayniydim
-
Tesekkur ederim cevabiniz icin, belge falan eklediniz mi diye merak etmistim..
Yok olan hersey ayniydi
- Staatsmann
german tekrar basvurmayacak misin ?
Postmodern Kommentare fundamentalistischer Mentalitaeten
Fundamentalist zihniyetlerin postmodern yorumlari
Tekrar basvurmak istemiyorum tekin ben parmai cekip fransa, italya, polonya uzerinden gelmek istiyorum almanyaya baska carem kalmadi
bu bloke hesap fransa veya yazdigim ulkeler icnde gecerlimi acaba bana yardim edersen sevinirim kardesim lutfen
gecerli degill
Peki Fransa yada diger ulkelerin istedikleri kriter nedir onu bulamadim ben ya
Avusturya ile ugras derim ben
-
Cihan Abiye katiliyorum,Avusturya\'yi deneyebilirsin..
Ekleme: Sistem Almanya ile ayniymis, bir bolume yersesmis olman yetiyormus.
Ekleme: Sistem Almanya ile ayniymis, bir bolume yersesmis olman yetiyormus.
Avusturya ile ugrasa bilmem icin orgun ogretimde olmam lazim ben acik ogretim fakultesindeyim keske orgun ogretimden yerlesmis olmam lazimdi
- Staatsmann
[quote]german tarafindan yazilan metin:
Tekrar basvurmak istemiyorum tekin ben parmai cekip fransa, italya, polonya uzerinden gelmek istiyorum almanyaya baska carem kalmadi [/quote]
Anladim..Peki bu ulkeler uzerinden nasil gecmeyi planlyorsun Almanya\'da ? Yani planin nedir ?
Tekrar basvurmak istemiyorum tekin ben parmai cekip fransa, italya, polonya uzerinden gelmek istiyorum almanyaya baska carem kalmadi [/quote]
Anladim..Peki bu ulkeler uzerinden nasil gecmeyi planlyorsun Almanya\'da ? Yani planin nedir ?
Planim Fransiz veya diger ulkeleirn okullarindan kabul alip herseyi tamam edip fransaya veya diger ulkelere gidip 1,2 hafta kaldiktan sonra almanyaya gecis yapmak istiyorum. yani fransa yada diger ulkelerin finansal ynden istedikleri nedir o konuda tam bi bilgim yok cok arastirdim ama bulamadim
-
yani fransa yada diger ulkelerin finansal ynden istedikleri nedir o konuda tam bi bilgim yok cok arastirdim ama bulamadim[/quote]
Fransa icin soyle yaziyor ;
[quote]Diger ogrenciler icin aylik asgari 430 avro gerekmektedir (Fransiz banka hesabinda bu tutarin bulunduguna dair bankadan alinacak bir belge veya ogrencinin harcamalarini yuklenecek kisinin kaynaklarini belirttigi bir belge[/quote]
yani fransa yada diger ulkelerin finansal ynden istedikleri nedir o konuda tam bi bilgim yok cok arastirdim ama bulamadim[/quote]
Fransa icin soyle yaziyor ;
[quote]Diger ogrenciler icin aylik asgari 430 avro gerekmektedir (Fransiz banka hesabinda bu tutarin bulunduguna dair bankadan alinacak bir belge veya ogrencinin harcamalarini yuklenecek kisinin kaynaklarini belirttigi bir belge[/quote]
- Staatsmann
Planim Fransiz veya diger ulkeleirn okullarindan kabul alip herseyi tamam edip fransaya veya diger ulkelere gidip 1,2 hafta kaldiktan sonra almanyaya gecis yapmak istiyorum. yani fransa yada diger ulkelerin finansal ynden istedikleri nedir o konuda tam bi bilgim yok cok arastirdim ama bulamadim[/quote]
Yalniz simdi soyle bir sey var...O ulkelerden kabul alsan kayit yaptirsan bile daha sonra Almanya\'ya gelip burada okumak istediginde gene Turkiye\'ye gidip Almanya Vizesi\'ne basvurmak zorunda kalacaksin.
Bunu dusundun mu ?
Planim Fransiz veya diger ulkeleirn okullarindan kabul alip herseyi tamam edip fransaya veya diger ulkelere gidip 1,2 hafta kaldiktan sonra almanyaya gecis yapmak istiyorum. yani fransa yada diger ulkelerin finansal ynden istedikleri nedir o konuda tam bi bilgim yok cok arastirdim ama bulamadim[/quote]
Yalniz simdi soyle bir sey var...O ulkelerden kabul alsan kayit yaptirsan bile daha sonra Almanya\'ya gelip burada okumak istediginde gene Turkiye\'ye gidip Almanya Vizesi\'ne basvurmak zorunda kalacaksin.
Bunu dusundun mu ?
Bunu dusundun mu ?[/quote]
Hayir oyle degilmis ben bir kac yere sordum sadece kabul almam yeterli olacakmis almanyadaki universitelerden ve almanyaya gecis yapabiliyomusuz cunku hepsi ortak bir vizeye sahip olduklari icin sadece almamnyada gidecegimiz yabancilar polisinin fransadan gerekli belgeleri istek etmesi bukadar ikici bir konuda almanyada vizeni uzatmak itedginde zaten deutschland yazisi yaziliyormus benim arastirdigim bukadar
Bunu dusundun mu ?[/quote]
Hayir oyle degilmis ben bir kac yere sordum sadece kabul almam yeterli olacakmis almanyadaki universitelerden ve almanyaya gecis yapabiliyomusuz cunku hepsi ortak bir vizeye sahip olduklari icin sadece almamnyada gidecegimiz yabancilar polisinin fransadan gerekli belgeleri istek etmesi bukadar ikici bir konuda almanyada vizeni uzatmak itedginde zaten deutschland yazisi yaziliyormus benim arastirdigim bukadar
peki german neden vizen kabul edilmedi? bizimle paylasabilirmisin.sahsen bende oss yerlesti belgesi elime gecince basvuru yapacagim.yardimci olursan sevinirim.bu arada gecmis olsun durumuna uzuldum.ama bence pes etme.