Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Wuppertal'deki yurt odam icin yeni kiraci arıyorum

Nordrhein-Westfalen eyaletinde yasam, egitim, universiteler...
yagmurozdemir
Mesajlar: 168
Kayıt: Prş Haz 25, 2020 2:42 pm

Wuppertal'deki yurt odam icin yeni kiraci arıyorum

Mesaj gönderen yagmurozdemir » Cum Nis 19, 2024 1:34 pm

Wuppertal'deki yurt odam icin 01.06.2024'ten itibaren yeni kiraci arıyorum. Odam eşyalı bir einzelappartment yani banyo mutfak her şey icinde kendinize özel bir alan, ayrıca tek kisilik bir yatak, giyinme dolabı, calışma masası ve bir kitaplık mevcut. Kira her şey dahil (internet, elektrik ve ısınma) 337 Euro. Campus Grifflenberg yürüyerek 10 dk ve Campus Freudenberg icin de çok yakından otobüs geciyor. Sehir merkezine ulaşım otobüsle 15 dk ve çok sayıda otobüs geciyor.

Kündigung süresinden önce cikmak zorunda kaldigim icin yurt müdürlüğü yerime en kısa zamanda birini bulmaya calisacagini, benim önereceğim kisileri de dikkate alacagini belirtti. Yerime gelecek kisinin Wuppertal'de yaşamaması ve yurt icin başvurmuş olup bekleme sırasında olması önemli!

Odaların fotograflarini buradan bulabilirsiniz. Sitedeki fotolar genelde paylasimli odalara ait ama dizaynı hemen hemen ayni sadece ekstra küçücük bir mutfak var https://www.hochschul-sozialwerk-wupper ... 0-168.html

Forumda sanırım hala iletişim bilgilerini yazmak yasak o yüzden gönderiyi Deutschstudent Facebook sayfasında da paylasacagim oradan kisisel mesaj atabilirsiniz. Sorulariniz olursa ayrıca buradan da cevaplayabilirim.