Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Erasmus Programı Olmadan-Staj

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
FarahS
Mesajlar: 2
Kayıt: Sal Nis 16, 2024 4:37 pm

Erasmus Programı Olmadan-Staj

Mesaj gönderen FarahS » Sal Nis 16, 2024 4:52 pm


Merhaba
Üniversitemin sağladığı Erasmus Staj Hareketliliğine başvuru yapmıştım. Fakat dil sınavı tarihlerini kaçırınca, dil puanım oluşmadı. Üniversitem yökdil ve yds kabul etmediğini söyledi, bu sebeple o puanlarımı da kullanamıyorum. LMU'dan kabul almıştım, acaba Erasmus programı olmadan staja gidebilir miyim. Independent traineeship yapabilir miyim.

esrada
Mesajlar: 1
Kayıt: Pzr Nis 21, 2024 2:10 pm

Ausbildung ve au pair

Mesaj gönderen esrada » Pzr Nis 21, 2024 2:20 pm

Herkese öncelikle iyi günler dilerim. Birkaç gün önce keşfetmiş olduğum ausbildung ve au pair hakkında kafama takılan soruları sormak istiyorum. İlk olarak ben şu anda sağlık meslek lisesine gidiyorum ve sonuncu sınıfım. Bu sene hem yks'ye hazırlanıyorum hem de staj yapıp okul derslerini ilerletiyorum. Planlarımdan biri 2 yıllık laboratuvar okuyup ausbildung programına katılmak( bu iki yıl içerisinde Almancamı b2 seviyesine getirebilirim diye düşünüyorum). Fakat anlamadığım kısım diploma denkliğinin sağlanması işlemi. Üniversite denkliğini sağlamamda sakınca olacağını sanmıyorum ama iş lise diplomasına geldi mi problem yaşanıyor. Anabin diye uygulamadan baktığım kendi okuduğum liseyi göremiyorum. Acaba bu konu hakkında bilgisi olan kişiler varsa beni aydınlatabilirler mi?

Cevapla