Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Akraba yanında Anmeldung

Turk ve Alman devlet daireleri: Turk Konsoloslugu'ndaki islemler, yabancilar dairesi, saglik sigortasi, isci vizesi, askerlik, ehliyet...
median0721
Mesajlar: 1
Kayıt: Çrş Şub 28, 2024 11:54 am

Akraba yanında Anmeldung

Mesaj gönderen median0721 » Çrş Şub 28, 2024 12:05 pm

Merhaba arkadaşlar bugün 28 Şubat ve ben Düsseldorf'ta bir üniversiteden Yükseklisans için kabul aldım okulum bir Nisan'da başlıyor. 13 Mart'ta da uçak biletim var fakat ben yurttan kabul almış olmama rağmen yurt kira sözleşmesi Mayısın başından itibaren başlıyor. 13 Mart'ta Düsseldorf a gittiğimde Mart sonuna kadar bir pansiyondan rezervasyon yaptırdım daha sonrasında Nisan ayı için de kalacak bir yer bulmam gerekiyor Düsseldorf'a çok yakın bir yerde ikamet eden bir akrabam var o da kiracı, ben pansiyonda kalıyor iken veyahut pansiyonda mart sonuna kadar kaldıktan sonra nisan ayı da dahil yine geçici bir yerde konakladığım süreçte, Mayıs ayı gelene kadar bu süreçte Düsseldorf'a yakın bir konumda bulunan akrabamın evinde Anmeldung yaptırabilir miyim?

Özetle yaklaşık 1.5 aylık geçici bir yerde kalacağım daha sonra yurda geçeceğim. Bu geçici süre içerisinde Anmeldung yapmam gerekiyor fakat kısa bir süreç olduğu için kira sözleşmesi elde etmem zor tavsiyelerinize açığım.