Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Master için Informatik, Matematik alanında zullasungsfrei üniversiteler var mı?

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
Kullanıcı avatarı
dabadee
Mesajlar: 540
Kayıt: Çrş Eki 24, 2018 7:43 pm

Master için Informatik, Matematik alanında zullasungsfrei üniversiteler var mı?

Mesaj gönderen dabadee » Cmt Şub 24, 2024 11:52 am

Merhabalar, çok yüksek bir GPA düzeyine sahip değilim. Almanya’da master programlarını araştırınca hepsinde alt bir gpa sınırı görüyorum. Sorun şu, notum alman sistemine çevrilince belki bazı dersleri yok sayacaklar ve GPAm dahada düşecek. Araştırdım, fakat alt sınır olmayan bir üniversite göremedim. Informatik veya Matematik alanında, alt sınır olmadan Master’e kabul eden bildiğiniz üniversiteler var ise yazarmısınız? Özel, Devlet, İngilizce, Almanca fark etmez.

Edit:
GPA düzeyim 2.11 sebebi, ilk dönem üniversiteye adapte olamadım. 2. Dönem çok iyi geçmişti fakat 3. Dönem eski kız arkadaşımla çok büyük problemler yaşadığım için okula odaklanamadım. Şuan 4. Dönemim alttan ders alırım vs. GPA’mı en kötü ihtimalle 2.5’e çekebilirim. Belki daha fazla, bilmiyorum hesaplamadım.

Ayrıca, projelerim var. Masterde bunun katkısı olurmu bilmiyorum. Master için şansımı arttırmak adına, hocalarla görüşüp Lisans tezide yazmayı düşünüyorum.