Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Wuppertal\'da Yangin: 3 Turk Vatandasi oldu

Sadece Almanya-Turkiye ile ilgili haberlere yer verilecektir.
memo21
Mesajlar: 378
Kayıt: Pzr May 23, 2010 7:33 am

Wuppertal\'da Yangin: 3 Turk Vatandasi oldu

Mesaj gönderen memo21 » Pzr Oca 16, 2011 11:32 pm

Almanya\'nin Wuppertal kentinde dort katli bir binanin cati katinda cikan yanginda, Hatice Gur (23) ve kizlari Elif (2) ile Esra Gur (5) yanarak yasamini yitirdi.

Wuppertal polisi, sabah 8.30 sularinda cikan yangin yerine kurtarma ve itfaiye ekiplerinin cok kisa surede ulasmasina ragmen anne ve iki kizinin kurtarilamadigini acikladi.

Eyup Gur\'un ise cikan yangindan agir yarali olarak kurtarildigini ve helikopterle Dortmund kentindeki bir hastaneye kaldirildigini bildiren polis sozcusu, yanginin neden ve nasil ciktiginin arastirildigini soyledi.

Olay yerine giden Turkiye\'nin Dusseldorf Baskonsolosu Firat Sunel, Belediye Baskani Peter Jung, itfaiye muduru ve diger yetkililerden bilgi aldi.

Baskonsolos Sunel, yaptigi aciklamada olayin kundaklama olmadigi bilgisini aldigini ve yanginin evin icinden ciktigini tahmin edildigini, gercek nedenin yapilacak incelemelerden sonra gun yuzune cikacagini umit ettigini ifade etti.

Adli tibba kaldirilan cenazelerin, birkac gun icinde Kutahya\'ya gonderilecegi belirtildi.
_______________________
Bakalim buna ne diyecekler.

germanistik
Mesajlar: 92
Kayıt: Çrş Kas 03, 2010 10:10 pm

Wuppertal\'da Yangin: 3 Turk Vatandasi oldu

Mesaj gönderen germanistik » Pzr Oca 16, 2011 11:40 pm

Allahtan Rahmet Geride Kalanlara Sabir Diliyorum Rabbim Mekanlarini Cennet Eylesin Iki Tanede Sabi Varmis Butun Gunahlari Af Ola Ne Diyim Cok Zor Bi Durum Helede Gurbette Olmasi Dahada Zor Bi Durum
ogkhan

Cevapla