Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Ön onay için acil yardım!

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Justice
Mesajlar: 13
Kayıt: Pzr Mar 05, 2017 2:04 pm

Ön onay için acil yardım!

Mesaj gönderen Justice » Cmt Kas 18, 2023 10:42 pm

Merhaba, hemşire yardımcılığı için iş denemesi yapıldı, iş sözleşmesi alındı fakat ön onaylı vize için başvurduğumuzda konsolosluk ön onayın geçersiz olduğunu söyleyip başvuruyu kabul etmedi ( sonradan fark ettik ki doktorlar için verilen ön onay belgesi verilmiş) konsolosluk görevlisi ön onaysız başvuru yapmamızı söyledi ve muhtemelen bizi yanılttı, 8 aydan fazla oldu hala randevu gelmeyince pnr girerek baktık; “ başvurunuz ön onaya tabi olduğundan vizenizin kabul edilme ihtnali düşüktür” uyarısı veriliyor.araştırmalarıma göre kategoriye sokarak başvuru yapmamız gerekiyormuş fakat bize kimse söylemedi, aracı şirketle çalışmayı düşündük herkes gerek yok zaten cebinde iş sözleşmesi, dil sertifikası ve gerekli belgeler var dedi biz de kategori falan dikkate almadan başvuru yaptık.
Başvuruyu geri çekip iş yeri ile görüşmeyi ve hemşire yardımcısı için olan ön onay belgesini göndermesini isteyeceğiz fakat daha önceden de istediğimizde ön onay gerekmiyor deyip reddetmişlerdi- ısrarla isteyince göndermişlerdi o da doktorlar için olanmış.
Sorum şu; Pfelegehelferin yani hemşire yardımcılığı için çalışma vizesi 41f vize türüne mi giriyor yani ön onaya tabi mi?Eğer evetse iş yerinin bu ön onayı kendisi mi göndermeli? Gereken başka bir şey var mı bilgisi olanlardan rica ederim.

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39355
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Re: Ön onay için acil yardım!

Mesaj gönderen Physiker » Cmt Kas 18, 2023 11:07 pm

Madde: 3- 1 gün gecici ban.

viewtopic.php?f=3&t=16500
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Kilitli