Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize başvuru formu harflerin yazılışı

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
deutschequalitat
Mesajlar: 147
Kayıt: Cmt Eki 01, 2022 4:55 pm

Vize başvuru formu harflerin yazılışı

Mesaj gönderen deutschequalitat » Pzt Eyl 25, 2023 12:51 pm

Merhabalar, vize başvuru formunda sadece büyük harfler kullanmamız gerektiğine dair bilgiler var doğru mu değil mi bilmiyorum adımda i harfi olduğu için büyük I haline yazmam gerekiyor ve yani adımı zorla yanlış yazmam mi lazım anlamadım? Bu bilgi ne kadar doğru? Formda birçok bilgide gerek Adres gerek kişisel bilgiler çoğu yerde aynı sorunla karşılaşıyorum, büyük küçük harf fark ediyor mu?

pulshatks
Mesajlar: 77
Kayıt: Sal Tem 18, 2023 6:37 pm

Re: Vize başvuru formu harflerin yazılışı

Mesaj gönderen pulshatks » Pzt Eyl 25, 2023 10:07 pm

deutschequalitat yazdı: Pzt Eyl 25, 2023 12:51 pm Merhabalar, vize başvuru formunda sadece büyük harfler kullanmamız gerektiğine dair bilgiler var doğru mu değil mi bilmiyorum adımda i harfi olduğu için büyük I haline yazmam gerekiyor ve yani adımı zorla yanlış yazmam mi lazım anlamadım? Bu bilgi ne kadar doğru? Formda birçok bilgide gerek Adres gerek kişisel bilgiler çoğu yerde aynı sorunla karşılaşıyorum, büyük küçük harf fark ediyor mu?
merhaba, online başvuru formunu doldurdun,zaten sistem otomatik harfleri kabul ediyor ya da etmiyor, benim ismimde de ş harfi var ve kabul etmemişti s olarak yazmıştım hatırladığım kadarıyla da sistem otomatik isim soyisim falan kendisi büyük harfle yazıyor

Cevapla