Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

ALMANYADA İNFORMATİK VE YBS

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
Maestrotista
Mesajlar: 3
Kayıt: Prş Tem 27, 2023 10:45 am

ALMANYADA İNFORMATİK VE YBS

Mesaj gönderen Maestrotista » Cum Tem 28, 2023 10:48 am

Merhaba, seneye aralık ayı gibi almanyada informatik bölümüne başvurmak istiyorum ancak merak ettiğim bir soru var. Türkiye'de yönetim bilişim sistemleri okuyan biri Almanya'da İnformatik bölümünden kabul alabilir mi ve bunun bir sınırı var mı örneğin Almanya'da TU Berline başvurmak istiyorum bölüm bu konuda sıkıntı yaşatır mı. Bir diğer konu da Türkiye'de Boğaziçi gibi bir üniversitede Yönetim Bilişim Sistemleri mi yoksa ortalama bir üniversitede TED vs gibi Bilgisayar Mühendisliği mi beni başvurumda ön plana atar çünkü YBS EA'dan alan bir bölüm ve yarı yazılım yarı işletme gibi düşünebilirsiniz. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

deutschequalitat
Mesajlar: 147
Kayıt: Cmt Eki 01, 2022 4:55 pm

Re: ALMANYADA İNFORMATİK VE YBS

Mesaj gönderen deutschequalitat » Cum Tem 28, 2023 11:57 am

Maestrotista yazdı: Cum Tem 28, 2023 10:48 am Merhaba, seneye aralık ayı gibi almanyada informatik bölümüne başvurmak istiyorum ancak merak ettiğim bir soru var. Türkiye'de yönetim bilişim sistemleri okuyan biri Almanya'da İnformatik bölümünden kabul alabilir mi ve bunun bir sınırı var mı örneğin Almanya'da TU Berline başvurmak istiyorum bölüm bu konuda sıkıntı yaşatır mı. Bir diğer konu da Türkiye'de Boğaziçi gibi bir üniversitede Yönetim Bilişim Sistemleri mi yoksa ortalama bir üniversitede TED vs gibi Bilgisayar Mühendisliği mi beni başvurumda ön plana atar çünkü YBS EA'dan alan bir bölüm ve yarı yazılım yarı işletme gibi düşünebilirsiniz. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

EA olduğu için riskli, bu sene yer yazacaksan bilgisayar yaz garanti olsun, Aralık'ta başvuracağım demişsin Berlin Informatik için sadece Wintersemester değil miydi ya ?

Maestrotista
Mesajlar: 3
Kayıt: Prş Tem 27, 2023 10:45 am

Re: ALMANYADA İNFORMATİK VE YBS

Mesaj gönderen Maestrotista » Cum Tem 28, 2023 12:00 pm

seneye yksden sonra başvuru yapmak istiyorum o yüzden o şekilde yazdım. Yani sayısaldan yazmak daha garanti diyorsunuz değil mi ?

Cevapla