Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Erasmus Vizesi

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
ecerturk
Mesajlar: 14
Kayıt: Pzt Haz 12, 2023 8:10 pm

Erasmus Vizesi

Mesaj gönderen ecerturk » Cmt Haz 17, 2023 5:37 pm

Merhaba arkadaşlar,

Dün erasmus vizem için randevu talebi oluşturdum. Randevu atama sürecime kadar her şeyin eksiksiz ve hazır olması için çok çabalıyorum. Garantörlük belgem, okul kabul mektubum hazır. En kısa zamanda da sigorta işimi de halledeceğim bunlar dışındaki belgelerde zaten kolay gözüküyor o yüzden hazır olmayı umuyorum olası randevu tarihine kadar fakat bazı birlikte erasmusa gideceğim arkadaşlarım vize red oranlarının artması sebebiyle yurt başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyorlar. Sanırım temmuz ortasına veya sonuna kadar açıklanmış olacak bizim gidiş tarihimiz ise 1 Ekim. Sizce ben de yurt sonucumu bekleyip mi vizeye başvurayım? Kalacak yer sunmam zorunlu değil vizede ama bu yüzden hiç sıkıntı yaşayan oldu mu? 35F için gösterilen belgeler dışında eklemem gereken herhangi bir belge de var mı bu arada? Şimdiden çok teşekkürler :)

enesmus
Mesajlar: 4
Kayıt: Cmt Haz 18, 2022 12:47 pm

Re: Erasmus Vizesi

Mesaj gönderen enesmus » Pzr Haz 25, 2023 9:25 pm

Ben henüz geçen dönem yaptım ve kalacak yer ile ilgili herhangi bir belge sunmadan, birkaç haftada kabul aldım. Hatta arkadaşlarım arasında en geç ben başvurduğum halde ilk bana çıkmıştı.

Cevapla