Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Hangi Vize Türü

Forum kurallari ve site ile ilgili duyurular, yonetici alim ilanlari vs.
esequielbarco
Mesajlar: 36
Kayıt: Sal May 09, 2023 3:43 pm

Hangi Vize Türü

Mesaj gönderen esequielbarco » Sal May 09, 2023 3:50 pm

Ekim ayı gibi Almanya'da bir dil kursuna başlamak istiyorum ve B1 Belgem var. 44F vize türüne mi başvurmalıyım 36F mi? Kursu bitirdikten sonra Almanya'da bir üniversiteye başvurup Dil kursu vizesini öğrenci vizesine çevirebiliyor muyum yoksa Türkiye'ye geri dönmek zorunda mıyım? Yardım ederseniz sevinirim.

kyoshi
Mesajlar: 12
Kayıt: Sal May 09, 2023 1:00 pm

Re: Hangi Vize Türü

Mesaj gönderen kyoshi » Çrş May 10, 2023 1:24 pm

esequielbarco yazdı: Sal May 09, 2023 3:50 pm Ekim ayı gibi Almanya'da bir dil kursuna başlamak istiyorum ve B1 Belgem var. 44F vize türüne mi başvurmalıyım 36F mi? Kursu bitirdikten sonra Almanya'da bir üniversiteye başvurup Dil kursu vizesini öğrenci vizesine çevirebiliyor muyum yoksa Türkiye'ye geri dönmek zorunda mıyım? Yardım ederseniz sevinirim.
Dil okulu sonrasında master düşünüyorsanız 36F vizesine başvurmanız gerek. 44F vizesi sonradan master'a çevrilemiyor. iData'nın websitesinde vize başvuru aşamasında size sordukları soruları bu yönde cevaplarsanız onlar da hangi vize türüne başvurmanız gerektiğini söylüyorlar.

Cevapla