Daha önce aile ziyareti için başvurmuştum red almıştım. Kalacak yer için kira sözleşmesini götürmüştüm ama almadılar.mimariçe yazdı: ↑Cum Oca 27, 2023 9:49 pm Hayırlı olsun öncelikle..
Önceki vize reddinizin sebebi neydi acaba eğer özel değilse yazabilir misiniz? Yani aynı şartlar altında mı başvurmuştunuz örneğin şartlı kabul belgeniz var mıydı önceki başvurunuzda? Birde kira sözleşmesi veya kalacak yer için bir belge sundunuz mu yeni aldığınız vizenizin başvurursunda?
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Ani Defteri - 2023
Re: Vize Ani Defteri - 2023
2 aralık 2022 de izmir idataya başvurdum ama ses soluk yok fakat görüyorum ki istanbulda bu süreç daha hızlı ilerliyo izmirde 3-4 ay randevu ataması bekleyenler olmuş acaba ikameti istanbula alıp tekrardan mı başvursam bilemedim ek olarak bi sorunum daha var 5-6 ay a2ye kadar almanca gördüm ancak bi sınava girip belgeleyemedim kurs katılım belgesi işe yarar mı teşekkürler
Anladım..cevabınız için teşekkür ederim
Bana da nerde kalacağımı sordular otel rezervasyonum vardı 10 günlük devamında ev kiralayacağımı söyledim
Ev bulmak o kadar kolay değil dedi memur 10 günde bulabileceğini mi sanıyorsun dedi
Bende bulana kadar otelde kalmaya devam ederim dedim
Yalnız otel rezervasyonunu da almadı belge olarak
Mesela hem soruyorlar nerede kalacağımızı hem kira sözleşmenizi de almamışlar
Bu işler tuhaf geliyor bana
Birde merak ettiğim siz henüz vize almamışken ev nasıl kiralayabildiniz. Depozitosu oluyor hem de yabancıya ev vermeleri biraz zor oluyor buradayken nasıl kiraladınız evi
İstanbul'da ben de 1.5 aydır bekliyorum. Burada da çok hızlı atama olduğu söylenemezBatug yazdı: ↑Cmt Oca 28, 2023 2:03 pm 2 aralık 2022 de izmir idataya başvurdum ama ses soluk yok fakat görüyorum ki istanbulda bu süreç daha hızlı ilerliyo izmirde 3-4 ay randevu ataması bekleyenler olmuş acaba ikameti istanbula alıp tekrardan mı başvursam bilemedim ek olarak bi sorunum daha var 5-6 ay a2ye kadar almanca gördüm ancak bi sınava girip belgeleyemedim kurs katılım belgesi işe yarar mı teşekkürler
-
Belgeleyemedikten sonra hiçbir anlamı yok. Belgeler de bunun için var zaten.Batug yazdı: ↑Cmt Oca 28, 2023 2:03 pm 2 aralık 2022 de izmir idataya başvurdum ama ses soluk yok fakat görüyorum ki istanbulda bu süreç daha hızlı ilerliyo izmirde 3-4 ay randevu ataması bekleyenler olmuş acaba ikameti istanbula alıp tekrardan mı başvursam bilemedim ek olarak bi sorunum daha var 5-6 ay a2ye kadar almanca gördüm ancak bi sınava girip belgeleyemedim kurs katılım belgesi işe yarar mı teşekkürler
Akrabalarımın evi var abim dahil e devletten alabileceğimmetinmathee yazdı: ↑Cmt Oca 28, 2023 7:58 pm Belgeleyemedikten sonra hiçbir anlamı yok. Belgeler de bunun için var zaten.
-
Ankara'dan başvurdum
Merhabalar iyi akşamlar. Vize son güncel durumlarınız nedir?
-
Peki Ankara da vize görüşmesine girenler ne kadar sürede vize geliyor son zamanlarda Ankara’da vize görüşmesi yapıp bekleyenler kaç gündür bekliyorsunuz
Ankara'da 9 Şubat'ta 36F Vize görüşmem var. Goethe B1 sonucum açıklandı ve sadece lesen'dan geçemeyip (53 puan) diğerlerinden geçmişim. Vize görüşmem sırasında sorun oluşturur mu?
sadece lesen´dan kalınca sertifika veriyorlar mi? Sertifika verip sadece lesen´dan kaldiginizi falan mi belirtiyorlar sertifikada?