Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

UNI- ASSIST VPD

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
alexmikael
Mesajlar: 48
Kayıt: Pzt Oca 23, 2023 2:02 pm

UNI- ASSIST VPD

Mesaj gönderen alexmikael » Cum Oca 27, 2023 12:56 am

Merhabalar üni assist üzerinden başvuru yaparken vpd belgesi için önce online olarak sisteme gereken evrakların pdf'lerini yüklüyoruz daha sonra sanırım ödeme yaptıktan sonra bu belgeleri posta yoluyla gönderiyoruz benim sorum şu: benim elimde lise diploması, yks yerleştirme ve sonuç belgeleri ve lise transkripti var hepsi çeviri+noter onayı+apostil yaptırılmış bir şekilde ama bunların her biri birer tane var eğer ben bu belgeleri üni assiste gönderirsem elimde başka okullara kendi siteleri üzerinden gönderebileceğim belgeler kalmayacak bundan dolayı bu belgelerin (yani çevirilmiş noter onaylı ve apostillenmiş olan belgeler) fotokopisini çekip bu fotokopileri göndersem sorun olur mu? daha önce gönderen arkadaşlar belgelerin fotokopisini mi yoksa çeviri+noter onayı+apostil yaptırılmış belgeleri mi gönderdi? (belgelerin türkçe orijinallerinden bahsetmiyorum)

deutschequalitat
Mesajlar: 144
Kayıt: Cmt Eki 01, 2022 4:55 pm

Re: UNI- ASSIST VPD

Mesaj gönderen deutschequalitat » Cmt Nis 29, 2023 8:04 pm

alexmikael yazdı: Cum Oca 27, 2023 12:56 am Merhabalar üni assist üzerinden başvuru yaparken vpd belgesi için önce online olarak sisteme gereken evrakların pdf'lerini yüklüyoruz daha sonra sanırım ödeme yaptıktan sonra bu belgeleri posta yoluyla gönderiyoruz benim sorum şu: benim elimde lise diploması, yks yerleştirme ve sonuç belgeleri ve lise transkripti var hepsi çeviri+noter onayı+apostil yaptırılmış bir şekilde ama bunların her biri birer tane var eğer ben bu belgeleri üni assiste gönderirsem elimde başka okullara kendi siteleri üzerinden gönderebileceğim belgeler kalmayacak bundan dolayı bu belgelerin (yani çevirilmiş noter onaylı ve apostillenmiş olan belgeler) fotokopisini çekip bu fotokopileri göndersem sorun olur mu? daha önce gönderen arkadaşlar belgelerin fotokopisini mi yoksa çeviri+noter onayı+apostil yaptırılmış belgeleri mi gönderdi? (belgelerin türkçe orijinallerinden bahsetmiyorum)
Bende de aynı sorun var, bilgisi olan aydınlatabilir mi acaba?

irewuxe
Mesajlar: 8
Kayıt: Prş Haz 01, 2023 1:49 am

Re: UNI- ASSIST VPD

Mesaj gönderen irewuxe » Prş Haz 01, 2023 1:50 am

çözüm buldunuz mu acaba?bende muzdaribim

Youveys
Mesajlar: 7
Kayıt: Sal May 23, 2023 3:53 pm

Re: UNI- ASSIST VPD

Mesaj gönderen Youveys » Prş Haz 01, 2023 11:39 am

Merhaba bildiğim kadarıyla online başvuru yaptıktan sonra postayla göndermemize gerek yok uni-assist sitesinin verdiği VPD bilgilendirme pdf indede şöyle diyor "Send (except for online-only applications): ☐Put all certified document copies into an envelope ☐Add the required postage and send to uni-assist by post" online hariç diye belirtmiş pdf linki "chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.uni-assist.de/fileadmin/Dow ... ren-EN.pdf"

Cevapla