Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize için birden fazla kabul mektubu sunmak.

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
snnszgn
Mesajlar: 70
Kayıt: Cum Eyl 17, 2021 6:23 pm

Vize için birden fazla kabul mektubu sunmak.

Mesaj gönderen snnszgn » Çrş Oca 04, 2023 5:05 pm

Merhaba, 4 farklı üniversiteden Makine Mühendisliği Master için kabul mektubum var. Vizede hepsini dosyaya koymanın avantaj ya da dezavantajı olur mu?

Cevarsiyonal
Mesajlar: 97
Kayıt: Cmt Haz 22, 2019 9:06 pm

Re: Vize için birden fazla kabul mektubu sunmak.

Mesaj gönderen Cevarsiyonal » Prş Oca 05, 2023 10:35 am

snnszgn yazdı: Çrş Oca 04, 2023 5:05 pm Merhaba, 4 farklı üniversiteden Makine Mühendisliği Master için kabul mektubum var. Vizede hepsini dosyaya koymanın avantaj ya da dezavantajı olur mu?
Merhaba, makine lisans şartlı kabulü için konsolosluk görüşmesine 4 farklı okuldan kabul mektubu ile gittim. Görüşmedeki kadın hangi okulda okumak istediğimi sordu sonrasında 4 tane kabulüm var karar vermedim ama ruhr olsun vs vs diye lafı ağzımda geveleyince, biraz da sert bir dille beyfendi hangi okula gideceksiniz dedi. Yani size tavsiyem evet tüm kabullerinizi götürün görüşmeye. Yanınızdaki evrak dosyasında bulunsun fakat gitmek istediğiniz okulun kabul belgesini teslim ettiğiniz evrakların arasına koyun. Motivasyon mektubunda bahsedin hangi okullardan kabul aldığınızı ve eğer görüşmeniz rahat ve samimi geçiyorsa laf arasında diğer okullardan kabul mektuplarım da yanımda, isterseniz teslim edebilirim/teslim etmeli miyim tarzı söyleyebilirsiniz.

snnszgn
Mesajlar: 70
Kayıt: Cum Eyl 17, 2021 6:23 pm

Re: Vize için birden fazla kabul mektubu sunmak.

Mesaj gönderen snnszgn » Prş Oca 05, 2023 2:08 pm

Cevarsiyonal yazdı: Prş Oca 05, 2023 10:35 am Merhaba, makine lisans şartlı kabulü için konsolosluk görüşmesine 4 farklı okuldan kabul mektubu ile gittim. Görüşmedeki kadın hangi okulda okumak istediğimi sordu sonrasında 4 tane kabulüm var karar vermedim ama ruhr olsun vs vs diye lafı ağzımda geveleyince, biraz da sert bir dille beyfendi hangi okula gideceksiniz dedi. Yani size tavsiyem evet tüm kabullerinizi götürün görüşmeye. Yanınızdaki evrak dosyasında bulunsun fakat gitmek istediğiniz okulun kabul belgesini teslim ettiğiniz evrakların arasına koyun. Motivasyon mektubunda bahsedin hangi okullardan kabul aldığınızı ve eğer görüşmeniz rahat ve samimi geçiyorsa laf arasında diğer okullardan kabul mektuplarım da yanımda, isterseniz teslim edebilirim/teslim etmeli miyim tarzı söyleyebilirsiniz.
Merhaba, cevap için teşekkürler. Vize olumlu sonuçlandı mı peki?

Wipinski
Mesajlar: 31
Kayıt: Cmt Şub 01, 2020 12:03 am

Re: Vize için birden fazla kabul mektubu sunmak.

Mesaj gönderen Wipinski » Cum Oca 06, 2023 4:52 pm

Bence bir tane ile gidin. Neyi niye istediginiz belli olmus olarak bir izlenim birakirsiniz. Ben bir tane ile gittim vize icin sorun olmadi.

Cevarsiyonal
Mesajlar: 97
Kayıt: Cmt Haz 22, 2019 9:06 pm

Re: Vize için birden fazla kabul mektubu sunmak.

Mesaj gönderen Cevarsiyonal » Cum Oca 06, 2023 7:19 pm

snnszgn yazdı: Prş Oca 05, 2023 2:08 pm Merhaba, cevap için teşekkürler. Vize olumlu sonuçlandı mı peki?
Evet

Cevapla