merhaba pasaport elinize ulaştı mı, çalışma izni vermişler mi acaba?
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Ani Defteri - 2022
Re: Vize Ani Defteri - 2022
Geçen hafta geldim, form istenmedi.bsrbsr yazdı: ↑Prş Eki 27, 2022 11:37 pm Arkadaslar merhaba, sunexpress ucagım var yarın. Bir form vs doldurma gerekmediği söylendi ancak pegasus uyarı yapıyormus almanya bir form isteyebilir vs diye.
Almanyaya girişte şu an türklerden istenen bir form vs var mı (korona veya herhangi bir şeyle ilgili,digital registration da)?
Ayrıca geçen seneden hatırlıyorum bir uçuşumda, form doldurmamış olanlara formu uçakta dağıtıp doldurmalarını istemişlerdi. ( formun zorunlu olduğu bir aydı)
Yani sorun olacağını sanmıyorum, doldurmanız gerektiğinde sunexpress bilet aldıktan sonra gönderilen mailde bunu özellikle belirtiyordu bunu.
İyi yolculuklar şimdiden
Çok teşekkür ederim size de şans dilerim
Giessen a gidecegiz. Vizesi gelince yazarim tabiki. + 400€ yatirdik sigorta da seyahat saglik sigortasi yaptirdik. Normal sigortaya TK eşimi ekleme yapmadi oraya gidince aktive edince eşi ekleyebiliyormuşuz.
Biz de aynı şekilde yatırdık. sigortayı da 30 yaşüstü olduğumuz için expatrio Dr Walter dan yaptırdık. Umarım en yakın zamanda gelir ben de yazarım size buradan .Peki siz önden mi gideceksiniz yoksa bekleyecek misiniz eşinizin vizesini? Bu arada yabancılar dairesine yazmamanızı öneririm çünkü bir teorim var yabancılar dairesine yazınca bloke tutarını yükseltmeyi talep edebiliyor yazmayınca da konsolosluk sessizlik süresinin geçmesini bekliyor vize vermek için .
Biz yazdığımızda artırmamız gerektiğini öğrendik ama örneğin biz 20 ekimde yazmıştık, 20 eylülde yabancılar dairesi bunu konsolosluğa çoktan iletmişti. Konsolosluk eşim için beklememiz gereken sürenin de 26 aralık olduğunu söylemişti (8 eylüldeydi vize randevumuz) Beklesek sorunu da öğrenemeyip boşuna beklemiş olacaktık. Yani bu süreçte aslında ne yapıp ne yapılmayacağını şaşırıyor insan... Umarım bir sorun olmadan çıkar herkesin vizesiajda yazdı: ↑Cum Eki 28, 2022 11:49 am Biz de aynı şekilde yatırdık. sigortayı da 30 yaşüstü olduğumuz için expatrio Dr Walter dan yaptırdık. Umarım en yakın zamanda gelir ben de yazarım size buradan .Peki siz önden mi gideceksiniz yoksa bekleyecek misiniz eşinizin vizesini? Bu arada yabancılar dairesine yazmamanızı öneririm çünkü bir teorim var yabancılar dairesine yazınca bloke tutarını yükseltmeyi talep edebiliyor yazmayınca da konsolosluk sessizlik süresinin geçmesini bekliyor vize vermek için .
aynen ya insan gerçekten ne yapmasını gerektiğini bilmiyor , umarım sıkıntı olmaz herkes de vizesini alır ,süreç çok sıkıntılı gerçekten . Peki siz önden mi gideceksinizxxxcyn yazdı: ↑Cum Eki 28, 2022 12:16 pm Biz yazdığımızda artırmamız gerektiğini öğrendik ama örneğin biz 20 ekimde yazmıştık, 20 eylülde yabancılar dairesi bunu konsolosluğa çoktan iletmişti. Konsolosluk eşim için beklememiz gereken sürenin de 26 aralık olduğunu söylemişti (8 eylüldeydi vize randevumuz) Beklesek sorunu da öğrenemeyip boşuna beklemiş olacaktık. Yani bu süreçte aslında ne yapıp ne yapılmayacağını şaşırıyor insan... Umarım bir sorun olmadan çıkar herkesin vizesi
Merhabalar,
Yakın zamanda İstanbul'dan 36F'ye başvurup da vizesini alan oldu mu?
Bu aralar yoğunluk var sanırım..
Yakın zamanda İstanbul'dan 36F'ye başvurup da vizesini alan oldu mu?
Bu aralar yoğunluk var sanırım..
-
36 F
22 Eylül vize randevusu( İstanbul)
11 Ekim eksik evrak talebi
Hala bekliyorum vizemi dil kursum 31 ekimde başlıyor. Eksik evrakı mail ile ilettim ek olarak başka mail de attım ancak bir geri dönüş olmadı. Kursum başlıyor süreç gerçekten çok can sıkıcı bir hal almaya başladı
Hala bekliyorum vizemi dil kursum 31 ekimde başlıyor. Eksik evrakı mail ile ilettim ek olarak başka mail de attım ancak bir geri dönüş olmadı. Kursum başlıyor süreç gerçekten çok can sıkıcı bir hal almaya başladı
Eksik evraginiz neydi acaba?ogulcanmermer yazdı: ↑Cum Eki 28, 2022 2:29 pm 36 F
Benim de 23 eylül master için başvurdum halen ses yok, üstelik okulum 8 Ekim de başladı. Sizin vizeniz dil okulu başlangıç tarihine yakın gelir diye düşünüyorum.ogulcanmermer yazdı: ↑Cum Eki 28, 2022 2:29 pm 36 F
41f vize
Evrak teslimi: 22 Eylül / İstanbul Gayrettepe Idata ofisi
Vizem bugün 28.10. elime ulaştı (kendim teslim aldım), aslında 27sinde başlamış vizem ama ne sms geldi ne de mail. Tesadüfen idata başvuru takip e girdiğim anda farkettim. Özellikle 4 haftanın üzerindeyseniz sms ve maili bekleyip başvuru takip sayfasına bakmamazlık yapmayın derim.
Bekleyen herkese başarılar ve sabırlar diliyorum
Vizem bugün 28.10. elime ulaştı (kendim teslim aldım), aslında 27sinde başlamış vizem ama ne sms geldi ne de mail. Tesadüfen idata başvuru takip e girdiğim anda farkettim. Özellikle 4 haftanın üzerindeyseniz sms ve maili bekleyip başvuru takip sayfasına bakmamazlık yapmayın derim.
beğenme tuşu olsa beğenecem çokkkk sevindimmmmmsnurmar yazdı: ↑Cum Eki 28, 2022 5:32 pm 41f vize
-
B1 dil kursuna kayıt yapmıştım C1 e kadar aynı dil kursuna gidecektim benden ulusal vize için daha uzun süreli dil kursuna kayıt yaptırmamı istediler b2 kursuna da kayıt yapıp gelen belgeyi mail ile ilettim ancak işleme alındı mı bilmiyorum maillere ve telefonlara dönüş alamadım
-
Ben de 22 eylülde 36F için başvurdum hala bekliyorum. Siz hangi şehre gidecektiniz?ogulcanmermer yazdı: ↑Cum Eki 28, 2022 2:29 pm 36 F
-
merhaba bende aktif öğrenciyim ve 2 hafta sonra görüşmem var size bir sorun yarattı mı vize görüşmesinde cevaplarsanız sevinirimAryaaa yazdı: ↑Cmt Mar 19, 2022 10:37 pm Merhaba benim de 24 martta gorüşmeme var ankarada ,bende suan üniversitede aktif öğrenciyim , belgelerimi (transkript ..falan ) verirsem sorun olurmu çünkü bu kişi türkiyede okuyor deyip red veriyorlarmiş ,kayit silmek uzun sürüyor donduramiyorum çünkü süresi geçmiş benimle ayni durumu yaşayan var mi ,bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ben önden gidecegim ev vs tutacagim. Anmeldung icin hemen yapmak mi lazim yoksa eş gelince onunla birlikte mi yapmak gerekiyor, biliyor musunuz?ajda yazdı: ↑Cum Eki 28, 2022 11:49 am Biz de aynı şekilde yatırdık. sigortayı da 30 yaşüstü olduğumuz için expatrio Dr Walter dan yaptırdık. Umarım en yakın zamanda gelir ben de yazarım size buradan .Peki siz önden mi gideceksiniz yoksa bekleyecek misiniz eşinizin vizesini? Bu arada yabancılar dairesine yazmamanızı öneririm çünkü bir teorim var yabancılar dairesine yazınca bloke tutarını yükseltmeyi talep edebiliyor yazmayınca da konsolosluk sessizlik süresinin geçmesini bekliyor vize vermek için .