Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Medya İletişim ve Sosyal Medya Yüksesk Lisans Bölümleri Yardım!

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
Uğur Orhun Çelik
Mesajlar: 2
Kayıt: Sal Eki 11, 2022 4:58 pm

Medya İletişim ve Sosyal Medya Yüksesk Lisans Bölümleri Yardım!

Mesaj gönderen Uğur Orhun Çelik » Sal Eki 11, 2022 5:07 pm

Merhabalar öncelikle ben Orhun 3.31 ortalama ile Girne Amerikan Üniversitesi Basın Yayın bölümü mezunuyum. Bölüm sonrası 7 aya yakın bir sosyal medya uzmanı olarak çalıştım. Hatta bölüm bitirme tezimi ‘’Otomobil Sektöründe Sosyal Medyanın Önemi ve BMW Örneği ‘’ olarak başarılı bir şekilde tamamladım. İnstagram üzerinden de Dijital otomobil dergim üzerinden içerikler üretiyorum bir yandan. Bu çalışmalarım doğrultusunda Almanya’da İletişim ve Sosyal medya üzerine bir bölüm okumak istiyorum. A2 Goethe Sertifikam ike Leverkusen çevresinde şartlı kabul almak istiyorum ama çok tıkanmış durumdayım. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. Bu yolda en ufak bir ışık göstericek bilgiye çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ediyorum herkese.

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39259
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Re: Medya İletişim ve Sosyal Medya Yüksesk Lisans Bölümleri Yardım!

Mesaj gönderen Physiker » Çrş Eki 12, 2022 10:05 am

Merhaba, sizin tam istediginiz bölüm RWTH Aachen da var. Fakat ordan ön kabul almasi biraz zor. Bir sonraki basvuru dönemi 15 kasim - 15 ocak arasi. Eger güncel almanca seviyeniz A2 ise bir an önce almancaya yogunlasip ocak ayina kadar B1 sertifikasi alin ve ilk asamada B1 ile bir cok üniversiteye medya ile ilgili herhangi bir bölüme ön kabul icin basvuru yapin, gelip C1 i bitirince de RWTH Aachen digitale Medienkommunikation bölümüne veya benzer diger bölümlere basvuru yapabilirsiniz.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Uğur Orhun Çelik
Mesajlar: 2
Kayıt: Sal Eki 11, 2022 4:58 pm

Re: Medya İletişim ve Sosyal Medya Yüksesk Lisans Bölümleri Yardım!

Mesaj gönderen Uğur Orhun Çelik » Cum Eki 14, 2022 10:02 pm

Evet bende araştırdığımda öncelikli olarak Aachen üniversiteni görmüştüm fakat tercihimi daha rahat bir kabul alacağım üniversitelere yönlendirdim. (Ruhr Bochum Uni) Hazırlığı A2 seviyesinden alarak dilimi tam oturtmak istiyorum ve hazırlığı bitirdikten sonra daha farklı bir üniversiteye yönlebilirim diye düşünüyorum. Kasımda A2 sertifika sınavına gireceğim. Sonrasında direk başvuru yapmayı istiyorum. (Leverkusende Amcamın yanında kalacağım için biraz skalam daralıyor)

Cevapla