Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Aachen'da oturum izni randevusu

Turk ve Alman devlet daireleri: Turk Konsoloslugu'ndaki islemler, yabancilar dairesi, saglik sigortasi, isci vizesi, askerlik, ehliyet...
BugraHan
Mesajlar: 3
Kayıt: Çrş Ağu 17, 2022 6:55 pm

Aachen'da oturum izni randevusu

Mesaj gönderen BugraHan » Pzt Eyl 05, 2022 3:06 pm

İyi günler arkadaşlar. Aachen'da oturum iznine başvurduktan kaç gün sonraya randevu tarihi verdiler? Kendiniz ya da etrafınızdaki insanlardan bu konuda tecrübesi olanlar varsa bilgi verebilirse çok mutlu olurum.

lumos
Mesajlar: 40
Kayıt: Prş Eki 18, 2018 3:55 pm

Re: Aachen'da oturum izni randevusu

Mesaj gönderen lumos » Sal Eyl 20, 2022 6:19 pm

Aachen'da randevu almak çok zor maalesef. Internet sitesinde online randevu alma sistemi var, normalde ordan almanız gerekiyor. Oraya her gün yeni randevu tarihleri eklediklerini iddia ediyorlar fakat çevremden duyduğum kadarıyla insanlar günün her saati tekrar tekrar baktığı halde randevu tarifi bulamıyor. O yüzden ne kadar erkenden randevu almak gerek bilmiyorum maalesef. Her sabah akşam kontrol edin sitelerini.

Durumunuz acilse telefonla arayın. Telefonu da kolay kolay açmıyorlar ama yeteri kadar ararsanız ulaşırsınız :D

Direkt Ausländerbüro binasına gidip sıra bekleyenleri de duydum ama bu online randevu sistemi oluşturulmadan önceydi. Şuan öyle bir şeye izin var mı bilmiyorum, durum acilse denemeye değer tabii ki.

Cevapla