Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Eksik belge talebi

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Bermula
Mesajlar: 57
Kayıt: Cmt Ağu 08, 2020 1:01 pm

Eksik belge talebi

Mesaj gönderen Bermula » Sal May 31, 2022 9:46 pm

Merhabalar 26 sında vize görüşmem vardı vizem geldiğinde yazmayı düşünüyorum ve ayın 30 unda aranarak dil kursu kaydının sadece b2 değil c1 e kadar olması gerektiğini ve kayıt yaptırmamı söylediler kayıt belgesini bana verdikleri kassenzetsel isimli kağıttaki mail adresine barkod koduyla ve almanca bir mesajla beraber attım belgenin uygun olduğuna ve ulaştığına dair herhangi bir geri bildirim beklemeli miyim?

Kuss
Mesajlar: 175
Kayıt: Çrş Tem 29, 2020 1:33 am

Re: Eksik belge talebi

Mesaj gönderen Kuss » Pzt Haz 06, 2022 1:10 am

Bermula yazdı: Sal May 31, 2022 9:46 pm Merhabalar 26 sında vize görüşmem vardı vizem geldiğinde yazmayı düşünüyorum ve ayın 30 unda aranarak dil kursu kaydının sadece b2 değil c1 e kadar olması gerektiğini ve kayıt yaptırmamı söylediler kayıt belgesini bana verdikleri kassenzetsel isimli kağıttaki mail adresine barkod koduyla ve almanca bir mesajla beraber attım belgenin uygun olduğuna ve ulaştığına dair herhangi bir geri bildirim beklemeli miyim?
Merhaba,

Eksik belgemi hem mail ile göndermiştim hem de konsolosluğa elden teslim etmiştim. Herhangi bir dönüt almamıştım. Sanırım beklememelisiniz. :(

Kolay gelsin

Cevapla