Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Duisburg Essen başvuruları neden farklı değerlendiriyor?
Duisburg Essen başvuruları neden farklı değerlendiriyor?
Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi, Universität Duisburg-Essen lisans başvurularını uni assistten alıyor ama az önce fark ettim ki yüksek lisans başvurularını posta ile alıyor. Bunun sebebini açıklayabilecek olan var mı? Bachelorda dijitalleşmeye gidip yüksek lisansta yerinde saymaları pek mantıklı gelmedi bana.
Re: Duisburg Essen başvuruları neden farklı değerlendiriyor?
Duisburg-Essen Üniversitesi'nin yüksek lisans için başvuruları bu şekilde aldığını, üniversitenin internet sayfasında ben de görmüştüm. Bu soruyu açıkçası ben de merak ediyorum. Posta ile almasının bir artısı ya da eksisi mi var ki bu şekilde işliyor süreç?senanro yazdı: ↑Prş May 19, 2022 7:05 pm Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi, Universität Duisburg-Essen lisans başvurularını uni assistten alıyor ama az önce fark ettim ki yüksek lisans başvurularını posta ile alıyor. Bunun sebebini açıklayabilecek olan var mı? Bachelorda dijitalleşmeye gidip yüksek lisansta yerinde saymaları pek mantıklı gelmedi bana.
Bürokratik bir cevabi varmidir acaba?senanro yazdı: ↑Prş May 19, 2022 7:05 pm Herkese merhaba. Bildiğiniz gibi, Universität Duisburg-Essen lisans başvurularını uni assistten alıyor ama az önce fark ettim ki yüksek lisans başvurularını posta ile alıyor. Bunun sebebini açıklayabilecek olan var mı? Bachelorda dijitalleşmeye gidip yüksek lisansta yerinde saymaları pek mantıklı gelmedi bana.

-
Derin konular bunlar, bazen herseyi sorgulamamak lazim.