Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize ile ilgili soru

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
dreamer06
Mesajlar: 31
Kayıt: Pzr Eyl 06, 2020 5:53 pm

Vize ile ilgili soru

Mesaj gönderen dreamer06 » Pzr Eyl 12, 2021 9:41 am

:ugeek: Arkadaslar merhaba vize ile ilgili bir sorum var, motivasyon mektubumda almanya’da egitimimi tamamladiktan sonra turkiyeye donup burada bir iste mi calismam gerektigini soylemem mi daha avantajli olur yoksa mesela avrupa parlamentosunda policy analyst olarak calismak istiyorum demem mi?

ozcartman
Mesajlar: 248
Kayıt: Çrş May 09, 2018 10:13 pm

Re: Vize ile ilgili soru

Mesaj gönderen ozcartman » Pzr Eyl 12, 2021 11:25 am

dreamer06 yazdı: Pzr Eyl 12, 2021 9:41 am :ugeek: Arkadaslar merhaba vize ile ilgili bir sorum var, motivasyon mektubumda almanya’da egitimimi tamamladiktan sonra turkiyeye donup burada bir iste mi calismam gerektigini soylemem mi daha avantajli olur yoksa mesela avrupa parlamentosunda policy analyst olarak calismak istiyorum demem mi?
Şahsi görüşüm: ne ise onu söylemeniz daha doğru olur. Sonuçta bir Alman eğitim kurumunda eğitim aldıktan sonra Almanya'da kalmak bir suç değil, aksine yasalar diplomanızı aldıktan sonra size 18 ay kadar süre veriyorlar Almanya'da iş bulabilmeniz için. Dil okulu gibi durumlarda dönmemeniz sıkıntı yaratır. Yine de tercih sizin tabi.

Cevapla