Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Yeni Yoneticilerimiz
Yeni Yoneticilerimiz
Yaklasik 1,5 yildir kurdugumuz ve Almanya da egitimle ilgilenen ogrenci arkadaslarimiza hizmet eden sitemiz cok kisa surede tahmin edilenden daha buyuk kitlelere ulasmayi basarmistir..
Su anda sitemizde kayitli 1320 civari uye toplam 1690 konu basliginda 20 000 e yakin mesaj yazmistir.. sitemizin ortalama aylik ziyaretci sayisi ise 30 000 civaridir. Ilginize tekrardan tesekkurler.
Surekli artan talep ve ozellikle yonetici arkadaslarimizin da cok fazla bos zamani bulamamasi sebebiyle ve sitemizin kurucularindan maniaturk un ayrilmasi dolayisiyla 2 tane yeni yonetici almanya karar vermistik.
Diger moderator arkadaslarimizla ortak olarak bir fikire vardik ve yeni moderatorler olarak Gurhan ve Mechanical arkadaslarimizi moderator olarak sectik.. Bu arada diger basvuru yapan arkadaslara da cok tesekkur ediyoruz ilgileri icin.
Yeni yonetici arkadaslarimizi tanitacak olursak; Gurhan ( nam-i diger maykel ), sitemizde 1 yili askindir uye. Kendisi Almanya ya sitemizin danismanlik hizmeti ile gelmis, su anda Bremende DSH hazirligi yapmaktadir. Ayrica gerek vize doneminde edindigi deneyimler gerekse su anda DSH ya hazirlaniyor olmasi sebebiyle diger arkadaslara yardimci olabilecegini dusunerek Gurhan arkadasimizi mod olarak sectik. Bunun disinda hem Almanya ya gelene kadar hem de Almanya ya geldikten sonra sitede surekli online olan nadir uyelerden bi tanesi.
Diger yeni arkadasimiz ise Mechanikal; kendisi ozellikle TestDaF ve almanca hazirlik konusunda oldukca bilgili bir arkadisimiz. Sitemizin ilk uyelerinden birisi ve bu platformu cok iyi taniyor olmasi ayrica bunun disinda bir cok universite arastirmasi sebebiyle Almanya da egitim konusunda bu isi yapabilecek en iyilerden birisi..
Iki arkadasimiza da simdiden basarilar diler ve bu gorevlerinin hayirli olmasini temenni ederim..
Saygilar
@Physiker
Su anda sitemizde kayitli 1320 civari uye toplam 1690 konu basliginda 20 000 e yakin mesaj yazmistir.. sitemizin ortalama aylik ziyaretci sayisi ise 30 000 civaridir. Ilginize tekrardan tesekkurler.
Surekli artan talep ve ozellikle yonetici arkadaslarimizin da cok fazla bos zamani bulamamasi sebebiyle ve sitemizin kurucularindan maniaturk un ayrilmasi dolayisiyla 2 tane yeni yonetici almanya karar vermistik.
Diger moderator arkadaslarimizla ortak olarak bir fikire vardik ve yeni moderatorler olarak Gurhan ve Mechanical arkadaslarimizi moderator olarak sectik.. Bu arada diger basvuru yapan arkadaslara da cok tesekkur ediyoruz ilgileri icin.
Yeni yonetici arkadaslarimizi tanitacak olursak; Gurhan ( nam-i diger maykel ), sitemizde 1 yili askindir uye. Kendisi Almanya ya sitemizin danismanlik hizmeti ile gelmis, su anda Bremende DSH hazirligi yapmaktadir. Ayrica gerek vize doneminde edindigi deneyimler gerekse su anda DSH ya hazirlaniyor olmasi sebebiyle diger arkadaslara yardimci olabilecegini dusunerek Gurhan arkadasimizi mod olarak sectik. Bunun disinda hem Almanya ya gelene kadar hem de Almanya ya geldikten sonra sitede surekli online olan nadir uyelerden bi tanesi.
Diger yeni arkadasimiz ise Mechanikal; kendisi ozellikle TestDaF ve almanca hazirlik konusunda oldukca bilgili bir arkadisimiz. Sitemizin ilk uyelerinden birisi ve bu platformu cok iyi taniyor olmasi ayrica bunun disinda bir cok universite arastirmasi sebebiyle Almanya da egitim konusunda bu isi yapabilecek en iyilerden birisi..
Iki arkadasimiza da simdiden basarilar diler ve bu gorevlerinin hayirli olmasini temenni ederim..
Saygilar
@Physiker
-
Yeni Yoneticilerimiz
oncelikle beni bu goreve layik gordugunuz icin tesekkur ederim.elimden geldigince DSH, TestDaF ve almanyada egitim konularinda yardimci olmaya calisacagim.herkese hayirli ugurlu olmasini dilerim.
Yeni Yoneticilerimiz
bende tesekkur ederim bildigim cogu konuda yardimci olmaya calisicam.
Yeni Yoneticilerimiz
iki arkadasa da hayirli olmasi dilegiyle
Yeni Yoneticilerimiz
arkadaslar hayirli olsun ikinize de. basarilar.
Yeni Yoneticilerimiz
herhangibi ucret felan verecekmisiniz bu arkadaslara malum ogrenciler felan = ) basarilar arkadaslar!
Yeni Yoneticilerimiz
hayirli olsun diyelim:)
-
Yeni Yoneticilerimiz
hayirli olsun arkadaslar.
-
Yeni Yoneticilerimiz
mohsen ve Gurhan arkadasimiza yeni gorevlerinde basarilar dilerim...
Mezardakilerin pisman olduklari seyler icin,dunyadakiler birbirlerini yiyor ...
Yeni Yoneticilerimiz
tesekkur ederim baran burak ne kadar yonetici olmasam da elimden gelen herseyi yapacm
Yeni Yoneticilerimiz
[quote]mohsen tarafindan yazilan metin:
tesekkur ederim baran burak ne kadar yonetici olmasam da elimden gelen herseyi yapacm [/quote]
=)
Islah olman sen haci.. en komik ozel mesajlar basligina senin yolladigin ilk maili eklemeyi unutuyorum nedense hep ( ozelden rusvet teklifleri severek kabul edilir )
tesekkur ederim baran burak ne kadar yonetici olmasam da elimden gelen herseyi yapacm [/quote]
=)
Islah olman sen haci.. en komik ozel mesajlar basligina senin yolladigin ilk maili eklemeyi unutuyorum nedense hep ( ozelden rusvet teklifleri severek kabul edilir )
Yeni Yoneticilerimiz
baskan ne ediyon sen yav. ole bisey yaparsan bloke hesap acmaya niyetlenirim
Yeni Yoneticilerimiz
bende kutluyorum sizi. ve soruyorum berlinde ziraat muhendisligi varmi biri bana bunun bilgisini verirse sevinecegim;)
-
Yeni Yoneticilerimiz
basarilar dilerim yeni modlarimiza