Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Bilgisayar Ogretmenligi mi, Muhendisligi mi ? Lutfen yardim

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
sozbakir
Mesajlar: 1
Kayıt: Çrş Nis 07, 2010 3:29 pm

Bilgisayar Ogretmenligi mi, Muhendisligi mi ? Lutfen yardim

Mesaj gönderen sozbakir » Cmt Tem 10, 2010 5:05 pm

Merhaba arkadaslar. Benim soyle bir sorunum var. 2 yillik Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum. Almanyada Bilgisayar Muhendisligi ya da Bilgisayar Ogretmenligi bolumunu okumak istiyorum. Fakat bunun yani sira asil sorum su. Bilgisayar Muhendisligine kayit yaptirirsam acaba yapamayabilir miyim die cok dusunuyorum. Cunku mezun olduktan sonra ustune dusemedik. Kimse bilerek dogmuyor ogreniyor ama kasabilir ve sonra birakabilirim die dusunuyorum. Su an 25 yasindayim. Oldum olsasi okumak istedim. Ama meslek zorla lisesine gonderildigimiz icin puanimiz kesildi filan derken 2 yillik okuduk. Ama Bilgisayar Ogretmenligi bolumu Muhendislige gore daha hafif olabilir die dusunuyorum. Albert Ludwigs Universitesinde bilgisayar ogretmenligi bolumu var. Hatta bir kac danisman firmaya da sordum. Bilgisayar Ogretmenligi bolumune kaydinizi yaptirabiliriz diyorlar. Tabi once YOK\'u arayip sormaniz gerekiyor diolar denklik icin zaten mezun oldugunuzda seviye tespit sinavina girmeniz gerekiormus. Hadi bunuda gecersek, sizce hangi bolumu tercih etmeliyim? Cok sikintidayim bu durumdan dolayi Lutfen bana yardim edin, gorusleriniz cok onemli. Hersey icin cok tesekkur ederim.

eternal
Mesajlar: 22
Kayıt: Prş Tem 22, 2010 12:24 pm

Bilgisayar Ogretmenligi mi, Muhendisligi mi ? Lutfen yardim

Mesaj gönderen eternal » Cum Tem 23, 2010 11:34 am

Arkadasim bende ayni bolum mezunuyum.Ben bilgisayar muhendisligi istiyorum.Butun ulkelerde is bulma acisindan.Ama kapsamli bir bilgim yok bende arastirma halindeyim.Onemli olan bence is garantili bolumlerde okumak.Muhendislik ile is bulmamiz daha kolay olur diye dusunuyorum ama tam bir bilgimde yok net den okudakalirim kadar.Bilgisi olan biri varsa yardim etsin lutfen...

Cevapla