Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize Mülakatı Sorusu

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
johnlock
Mesajlar: 53
Kayıt: Cmt Oca 09, 2021 8:41 pm

Vize Mülakatı Sorusu

Mesaj gönderen johnlock » Pzt Nis 26, 2021 2:32 am

Arkadaşlar vize görüşmesinde en çok sorulan sorulardan birinin "okulun bitince Almanya'da kalmayı düşünüyor musun" tarzı bir soru olduğunu okudum. Forumdaki arkadaşlar genelde "kalmanı istemiyorlar, bu soruya hayır diye cevap ver" demişler. Ancak izlediğim bir YouTube videosundaki danışman bu soruya evet dememiz gerektiğini, ülkeye katkımız olsun istediklerini, hatta bir öğrencisinin sırf bu soruya hayır kalmayacağım dediği için vize alamadığını anlatmış.

Durum nedir arkadaşlar? Acaba bölümden bölüme değişiyor falan mı, aranan meslek var aranmayan meslek var sonuçta. Ne demeli, ne yapmalı bilemedim çünkü ben ileride Almanya'da kalmak ister miyim istemez miyim bilmiyorum. Yani duymak istedikleri şeyi söylemek benim şuan yararıma olur ve youtube'daki danışmanın anlattığına göre kritik bir soru? Şimdiden görüşleriniz için teşekkürler.

Kerem12
Mesajlar: 27
Kayıt: Prş Haz 18, 2020 5:44 am

Re: Vize Mülakatı Sorusu

Mesaj gönderen Kerem12 » Pzt Nis 26, 2021 7:17 am

Tam net cevap verme. Bütün ailem, arkadaşlarım, sevdiklerim Türkiye'de oldukları için eğitimim bitince Türkiye'ye onların yanına dönmeyi düşünüyorum. Ancak eğitimim bittikten sonra Almanya'da reddemeyeceğim bir iş teklifi gelirse de durumu tekrar gözden geçiririm. Bunun gibi bu tür sorulara azıcık politik cevaplar verebilirsin.

johnlock
Mesajlar: 53
Kayıt: Cmt Oca 09, 2021 8:41 pm

Re: Vize Mülakatı Sorusu

Mesaj gönderen johnlock » Pzt Nis 26, 2021 9:43 am

Kerem12 yazdı: Pzt Nis 26, 2021 7:17 am Tam net cevap verme. Bütün ailem, arkadaşlarım, sevdiklerim Türkiye'de oldukları için eğitimim bitince Türkiye'ye onların yanına dönmeyi düşünüyorum. Ancak eğitimim bittikten sonra Almanya'da reddemeyeceğim bir iş teklifi gelirse de durumu tekrar gözden geçiririm. Bunun gibi bu tür sorulara azıcık politik cevaplar verebilirsin.
Tamamdır süper teşekkür ederim

Cevapla