Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Okuldan 2 ay önce vize almak
Okuldan 2 ay önce vize almak
Merhabalar,
Okulum 9. Ayda başlıyor. Lisans direkt kabul olarak fakat ben 7. ayda gitmek istiyorum çünkü ortama ve günlük Almanca'ya alışmak istiyorum. Bu aralar vizeye başvurmayı düşünüyorum. Bu konuda ne yapabilirim, ne şekilde 7. ayda gidebilirim ? Bilgisi olan varsa mutlu olurum :)
Okulum 9. Ayda başlıyor. Lisans direkt kabul olarak fakat ben 7. ayda gitmek istiyorum çünkü ortama ve günlük Almanca'ya alışmak istiyorum. Bu aralar vizeye başvurmayı düşünüyorum. Bu konuda ne yapabilirim, ne şekilde 7. ayda gidebilirim ? Bilgisi olan varsa mutlu olurum :)
Re: Okuldan 2 ay önce vize almak
2 ay öncesine vereceklerini sanmiyorum.CarbonBey yazdı: ↑Sal Nis 06, 2021 5:55 pm Merhabalar,
Okulum 9. Ayda başlıyor. Lisans direkt kabul olarak fakat ben 7. ayda gitmek istiyorum çünkü ortama ve günlük Almanca'ya alışmak istiyorum. Bu aralar vizeye başvurmayı düşünüyorum. Bu konuda ne yapabilirim, ne şekilde 7. ayda gidebilirim ? Bilgisi olan varsa mutlu olurum
7. ay icin baska bir kurs kaydi.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
7. aydan başlayacak şekilde at-11 alabilirsiniz. Daha garanti olur bence.
7. aydan başlayacak şekilde at-11 alabilirsiniz. Daha garanti olur bence.
Temmuz 5 kursum başlıyor benim nisan 21 de vize randevum var. 1 ay entegre olmak istiyorum Almanyaya diye sebep sunacağım sıkıntı olur mu sizce? Vizenin çıkması 4-5 hafta olduğu için genel olarak Haziranda her şey iyi olursa vizem gelir diye düşünüyorum.
Hangi kurs sizinki ? Ne kadar ücret ödeyeceksiniz ?
Erken basvursaniz bile gitmeye yakin geliyor vize. iyimser olursak maksimum 2 hafta erkene falan verebilirler ki o da cok zor gördügüm kadariyla.
Benim de sizinle aynı durum vardı. Asıl kursum Ağustosta başlıyor fakat bana da geç olduğu için temmuzda başlayan kurs buldum 2 aylık ödeme yapacağım sonrasında da asıl kursuma geçiş yapacağım. Bulduğum kurs LangIsland school bochum ve 1 kur 440 euro
En son ertuu04 tarafından Çrş Nis 07, 2021 10:40 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Gürkan hocamın da dediği gibi bence kursla erken gidilebilir. Bu bizim evraklar dışında acaba tek gerekli olan belge dil kursu kayıt belgesi mi ya da yurt filan da isterler mi acaba ?
Bir de siz at-11 i nasıl erken başlattınız ?
Dil kursunun yüz yüze olması da gerekiyor. At-11 alırken başlangıç tarihini soruyorlar ben de nisan 10 demiştim. At-11 almadan önce tüm planımı yapmıştım zaten