Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

başvuru formu

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Aligür

başvuru formu

Mesaj gönderen Aligür » Pzr Mar 21, 2021 8:09 pm

merhaba arkadaşlar ben online başvuru formunu doldururken (Şartlı kabül lisans)
Art der Referenz kısmında nereyi işaretlemem lazım? ayrıyetten kabul aldığım üniversitenin mi yoksa kayıt yaptırdığım dil kursunun mu bilgilerini girmem lazım?

electronics.ege

Re: başvuru formu

Mesaj gönderen electronics.ege » Pzt Mar 22, 2021 12:47 pm

Aligür yazdı: Pzr Mar 21, 2021 8:09 pm merhaba arkadaşlar ben online başvuru formunu doldururken (Şartlı kabül lisans)
Art der Referenz kısmında nereyi işaretlemem lazım? ayrıyetten kabul aldığım üniversitenin mi yoksa kayıt yaptırdığım dil kursunun mu bilgilerini girmem lazım?
Bence kayıt yaptırdığın dil kursunun bilgilerini girmen daha doğru olur. Ben henüz gitmedim ama öyle doldurmayı düşünüyorum.

Art der referansta dil okulunu yazacaksan "Bildungseinrichtung/Firma/Organisation" u seç.

Bir tanıdık kişiyi yazacaksan "Referenzperson" u seç.

Aligür

Re: başvuru formu

Mesaj gönderen Aligür » Sal Mar 23, 2021 5:06 pm

electronics.ege yazdı: Pzt Mar 22, 2021 12:47 pm Bence kayıt yaptırdığın dil kursunun bilgilerini girmen daha doğru olur. Ben henüz gitmedim ama öyle doldurmayı düşünüyorum.

Art der referansta dil okulunu yazacaksan "Bildungseinrichtung/Firma/Organisation" u seç.

Bir tanıdık kişiyi yazacaksan "Referenzperson" u seç.
Teşekkürler