Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

TU Dortmund

Nordrhein-Westfalen eyaletinde yasam, egitim, universiteler...
inselll
Mesajlar: 3
Kayıt: Pzt Haz 21, 2010 12:36 am

TU Dortmund

Mesaj gönderen inselll » Pzt Haz 21, 2010 1:09 am

Merhabalar ben 8 aydir dortmunddayim . Burada dil kursuna gidiyorum ve son kurdayim. Myo mezunuyum , dortmund uni derslerimden bazilarini sayar mi sizce? 5-6 tanesi bile sayilsa yeterli benim icin. Bir de Dortmund u nasil buluyorsunuz?- Cok kararsizim Bochum Ruhr Uni ye de basvurabilirim. Sizce hangisi daha iyi?:o

Kullanıcı avatarı
Staatsmann
Mesajlar: 5027
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 10:27 pm

TU Dortmund

Mesaj gönderen Staatsmann » Pzt Haz 21, 2010 3:05 am

MYO mezununun derslerinin sayilma ihtimali %0001.Bunu dusunerek plan yapma derim.
Her iki universitede de ayni seviyede.

Mechanical
Mesajlar: 240
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 10:05 pm

TU Dortmund

Mesaj gönderen Mechanical » Pzt Haz 21, 2010 11:45 pm

merhaba inselll oncelikle funderschatten dedigi gibi derslerini saydirman cok imkansiz ben uni mezunuyum makine muhendisligi mastera geldim yalniz basvurdugum unilerin cogu hohere semester yani ust somestirdan baslatiyorlar eksik derslerim var o yzuden 1 yil bachelor okiumami on gorduler bikac uni disinda.anlayacagin ders saydirman cok zor.myo ile.genede dene derim.
ikincisi ruhr uni universitesi NRW eyaletinde gercekten cok guclu bir uni.ogrencilere cok fazla imkan sunuyor diger yandan campus olarakta derli toplu ic ice,.ve uni rankingde benm bolumum olan makinede almanya genelinde 9.sirada olmasi lazim.
tu dortmund ise 2007den itibaren teknik olarak aniliyor.yani anlayacagin cok hizli gelisen bir universite.binalari da bochuma gore daha yeni ama onemli olan egitim ve bana gore bochum bir adim onde.bilmiyorum sen hangi bolumu istiyorsun ama hemen hemen iki unide ayni da denilebilr.bochumun avantaji daha koklu olmasi.

Cevapla