Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Almanyadan Türkiyeye..

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Kullanıcı avatarı
dabadee
Mesajlar: 540
Kayıt: Çrş Eki 24, 2018 7:43 pm

Almanyadan Türkiyeye..

Mesaj gönderen dabadee » Cmt Şub 13, 2021 9:25 pm

Birkaç haftalığına aslınfa hiç isteyerek değil. Ailem beni özlediği için onların baskısıyla buraya geldim. Nezaket yok. Teşekkür ediyorum bari rica ederim de. Herkes birbirine bağırıp çağırıyor. Kendimi hayvan yerine koyuluyor gibi hissediyorum. Birine birşey soruyorum yüzümden dolayı çocuk muamelesi görüyorum veya soru soran benden büyük biri varsa beni görmezden geliyor onunla konuşuyor. Düzen vs. aslında çoğu şeyi söylemeye gerek bile yok. Maalesef hemen yarın geri dönemiyorum. Ailem biraz burda kalmamı istiyor. Varmı benim gibi türkiyeye gelince böyle şeyler yaşayan?

Kartal34
Mesajlar: 105
Kayıt: Pzt Ara 14, 2020 1:06 am

Re: Almanyadan Türkiyeye..

Mesaj gönderen Kartal34 » Cmt Şub 13, 2021 11:17 pm

dabadee yazdı: Cmt Şub 13, 2021 9:25 pm Birkaç haftalığına aslınfa hiç isteyerek değil. Ailem beni özlediği için onların baskısıyla buraya geldim. Nezaket yok. Teşekkür ediyorum bari rica ederim de. Herkes birbirine bağırıp çağırıyor. Kendimi hayvan yerine koyuluyor gibi hissediyorum. Birine birşey soruyorum yüzümden dolayı çocuk muamelesi görüyorum veya soru soran benden büyük biri varsa beni görmezden geliyor onunla konuşuyor. Düzen vs. aslında çoğu şeyi söylemeye gerek bile yok. Maalesef hemen yarın geri dönemiyorum. Ailem biraz burda kalmamı istiyor. Varmı benim gibi türkiyeye gelince böyle şeyler yaşayan?
Türkiye hep böyleydi kardeş. yaşına gelincede küçüksünki böyle bir başlık açmışsın 🙂 ama pek takma türkiyede zengin kısım dışında hiç kimse hayatından memnun değil malesefki alım gücünün zorluğu ve yaşam standartlarının düşüklüğü özelliklede genç kesimin hayatına direk negatif etki ediyor :) ne diyelim umarım bir gün düzelir

Kullanıcı avatarı
dabadee
Mesajlar: 540
Kayıt: Çrş Eki 24, 2018 7:43 pm

Re: Almanyadan Türkiyeye..

Mesaj gönderen dabadee » Cum Mar 12, 2021 9:50 pm

Konuyu güncellemek istiyorum. Türkiye daha zevkliymiş ben sadece parayı doğru kullanmayı bilmiyormuşum 😂 Neyse almanyada lockdown bitene kadar türkiyedeyim zaten. Almanyaya gelmek istiyenler varsa ben meğersem depresyona girmişim almanyada. Türkiyeye bir döndüm tatile artık kendi ayaklarımın üstünde durabildiğim için nasıl zevk alınacağınıda biliyordum türkiyede. Ve gerçektende almanyadan zevkli buldum 😂 Neyse almanyada lockdown bitsin okul devam.

Cevapla