Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

UPS Pasaport Teslimi Sorunsalı??

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Acima97
Mesajlar: 69
Kayıt: Pzt Ağu 31, 2020 8:42 pm

UPS Pasaport Teslimi Sorunsalı??

Mesaj gönderen Acima97 » Prş Oca 28, 2021 5:18 pm

Arkadaşlar herkese merhaba, vize başvuru işlemlerinde çok yeniyim sizlere bu konuda bi sorum olacaktı. Konsoloslukta girişte ups için bi kargo formu doldurdum. Fakat sonrasında bana bi kargo fişi vs verilmedi. Bu bir sorun mu? Çünkü genelde veriliyormuş sanırım bunu da tam bilmiyorum gerçi. 2. Sorum da pasaport kargoya verildiği zaman bize bilgilendirme yapılıyor mu? Takip edebiliyor muyuz? Ups'in sitesindeki pasaport sorgu kısmından bi sonuç alamadım cünkü. Umarım ups gelmeden önce bi bilgilendirme yapıyordur. Evde olmayıp kaçırmak istemem cünkü. Şimdiden çok teşekkürler cevaplarınız için :)

kmlzeitung
Mesajlar: 22
Kayıt: Çrş Oca 06, 2021 4:29 pm

Re: UPS Pasaport Teslimi Sorunsalı??

Mesaj gönderen kmlzeitung » Prş Oca 28, 2021 6:30 pm

Ankara da basvurduysan ankara vermiyor diye biliyorum takip fişi yani takip etmenin herhangi bir yolu yok.kesin olmamakla beraber pasaport kargolandigi zaman sana sms geliyor ama bu herkese geliyor mu emin değilim çünkü bir arkadaşım ankara da basvurmustu ve kendisine sms veya herhangi bir mesaj gelmeden pasaportu gelmişti adresine.

Acima97
Mesajlar: 69
Kayıt: Pzt Ağu 31, 2020 8:42 pm

Re: UPS Pasaport Teslimi Sorunsalı??

Mesaj gönderen Acima97 » Prş Oca 28, 2021 6:45 pm

kmlzeitung yazdı: Prş Oca 28, 2021 6:30 pm Ankara da basvurduysan ankara vermiyor diye biliyorum takip fişi yani takip etmenin herhangi bir yolu yok.kesin olmamakla beraber pasaport kargolandigi zaman sana sms geliyor ama bu herkese geliyor mu emin değilim çünkü bir arkadaşım ankara da basvurmustu ve kendisine sms veya herhangi bir mesaj gelmeden pasaportu gelmişti adresine.
İstanbuldan basvurmustum. Ama bu kargo fişi verilmemesi herhangi bi sorun teşkil etmiyor demek ki. İçim rahatladı öyleyse beklicez demek ki :) tesekkürler

Cevapla