Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

WG'de kalmak mı DAİRE kiralamk mı

Gunluk yasam, masraflar, yurtlar, yemekler... Hepsi burada...
füruns
Mesajlar: 16
Kayıt: Pzt Kas 02, 2020 8:40 pm

WG'de kalmak mı DAİRE kiralamk mı

Mesaj gönderen füruns » Çrş Ara 02, 2020 7:20 pm

Bol selamlar, üniversite için Almanya'ya gideceğim kalacak yer ayarlayana kadar kuzenlerimde kalacağım bu zaman diliminde ev araştıracağım. sizce wg de kalmak mı mantıklı yoksa daire tutmak mı mantıklı? Hangisinin masrafı çok olur? Teşekkürler..

can_karayel
Mesajlar: 84
Kayıt: Cum Tem 26, 2019 4:39 pm

Re: WG'de kalmak mı DAİRE kiralamk mı

Mesaj gönderen can_karayel » Çrş Ara 02, 2020 10:59 pm

Bence daire tutmak daha masraflı olabilir. Güzel bir WG bulursan (temiz, üniversiteye yakın, WG'de yaşayan insanların iyi olması vs.) kira maliyetini daha ucuza getirebilirsin.

redwayyy
Mesajlar: 125
Kayıt: Cum Haz 05, 2020 6:21 pm

Re: WG'de kalmak mı DAİRE kiralamk mı

Mesaj gönderen redwayyy » Prş Ara 03, 2020 12:13 pm

füruns yazdı: Çrş Ara 02, 2020 7:20 pm Bol selamlar, üniversite için Almanya'ya gideceğim kalacak yer ayarlayana kadar kuzenlerimde kalacağım bu zaman diliminde ev araştıracağım. sizce wg de kalmak mı mantıklı yoksa daire tutmak mı mantıklı? Hangisinin masrafı çok olur? Teşekkürler..
Ev bulmak çok zor ve yorucu bir işlem. Ayrıca başka bir ülkeden gelen birine ev kiralamaya genelde sıcak bakmıyorlar direkt öğrenciye kiralayan da çok az çıkıyor. Ek olarak evdeki eşyalar genelde ekstradan para isteniyor, ikinci el ucuza veya bedava tamamlayabilirsin onları ama uğraşman lazım. İkisinin de + ve - yönleri var ama eğer senin için çok sıkıntı olmayacaksa ben wg yi tavsiye ederdim.

Cevapla