Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Kafama Takilan Sorular Icin Yardim!
-
Arkadaslar merhaba ben bu sene Lysye(oss) Girecegim ve Almanyada Universite egitimi almak istiyorum ancak aklima birkac soru takildi cevaplarsaniz sevinirim.
1.) Ossye girdikten sonra 4 yillik bi universiteye yerlesmek yeterli oluyor mu? yada soyle soruyim ben makine muhendisligi okumak istiyorum, Almanyada da makine muh. okumam icin Trdeki herhangi bir Makine muh. bolumune yerlesmem sart mi?
2.)Almanyanin Makine, Elektonik yada Endisturi Muhenislikleri dalinda en iyi universiteleri
Hangileridir?Okudugum zaman orada iyi bir Unide okumak istiyorum.
3.)Uniye baslamadan once dil kursuna gidecegim kalan vakitlerimde calisma imkanim sanirim yok ancak uniye basladigimda haftalik calisma saatleri kazanclari hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.Burs olayina da deginmek istiyorum.Burs alabilirsem eger burs sartlari nelerdir.?
4.)Almanya olmassa Avusturyada Idealdir benim icin sizce hangi ulke daha iyidir Ben 2 sene once turist olarak 3 ay Almanyada yakinlarimin yaninda kaldim az cok almanca ogrendim orada ve oranin kulturunu yasam tarzini bilen biriyim.
Cevaplariniz icin Simdiden Tesekkurler.
1.) Ossye girdikten sonra 4 yillik bi universiteye yerlesmek yeterli oluyor mu? yada soyle soruyim ben makine muhendisligi okumak istiyorum, Almanyada da makine muh. okumam icin Trdeki herhangi bir Makine muh. bolumune yerlesmem sart mi?
2.)Almanyanin Makine, Elektonik yada Endisturi Muhenislikleri dalinda en iyi universiteleri
Hangileridir?Okudugum zaman orada iyi bir Unide okumak istiyorum.
3.)Uniye baslamadan once dil kursuna gidecegim kalan vakitlerimde calisma imkanim sanirim yok ancak uniye basladigimda haftalik calisma saatleri kazanclari hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.Burs olayina da deginmek istiyorum.Burs alabilirsem eger burs sartlari nelerdir.?
4.)Almanya olmassa Avusturyada Idealdir benim icin sizce hangi ulke daha iyidir Ben 2 sene once turist olarak 3 ay Almanyada yakinlarimin yaninda kaldim az cok almanca ogrendim orada ve oranin kulturunu yasam tarzini bilen biriyim.
Cevaplariniz icin Simdiden Tesekkurler.
-
[quote]FuLL_MaNiAc tarafindan yazilan metin:
.[/quote]
sence?
[quote]
3.)Uniye baslamadan once dil kursuna gidecegim kalan vakitlerimde calisma imkanim sanirim yok ancak uniye basladigimda haftalik calisma saatleri kazanclari hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.Burs olayina da deginmek istiyorum.Burs alabilirsem eger burs sartlari nelerdir.?[/quote]
http://www.deutschstudent.de/news.php?readmore=79
is konusu burada detaylariyla anlatilmis. benimde okuduguma gore 400 ile 600 arasi iste oldurmezde guldurmezde hesabi.
.[/quote]
sence?
[quote]
3.)Uniye baslamadan once dil kursuna gidecegim kalan vakitlerimde calisma imkanim sanirim yok ancak uniye basladigimda haftalik calisma saatleri kazanclari hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.Burs olayina da deginmek istiyorum.Burs alabilirsem eger burs sartlari nelerdir.?[/quote]
http://www.deutschstudent.de/news.php?readmore=79
is konusu burada detaylariyla anlatilmis. benimde okuduguma gore 400 ile 600 arasi iste oldurmezde guldurmezde hesabi.
allahini seven defansa gelsin
-
dokuzonbes Arkadasm cevabin icin tesekkur ederim..Sen Suan Almanyadami okuyosun?
-
[quote]FuLL_MaNiAc tarafindan yazilan metin:
dokuzonbes Arkadasm cevabin icin tesekkur ederim..Sen Suan Almanyadami okuyosun?[/quote]
kismetse beraber okuruz umarim.
dokuzonbes Arkadasm cevabin icin tesekkur ederim..Sen Suan Almanyadami okuyosun?[/quote]
kismetse beraber okuruz umarim.
allahini seven defansa gelsin
-
Umarim beraber okuma firsatini yakalariz ancak Beni bugun cok caydiranlar oldu..Cok zor orada uni okumak deniliyor ilk 1,5-2 sene dili ogrencegim egitim sistemi anlicam diye tokezler durursun diyolar Sinif atlama olayida cok zorlasti dedi ordaki akrabalarim ama bilmiyorum..Derslerime bakarsak Cokta caliskan bi ogrenci degilim acikcasi suan karmakarisik dusunceler icerisindeyi..Bakalim hayirlisi.
- Staatsmann
Disiplinli degilsen gercekten cok cok cok cok zorlanirsin.Ben kendimi ornek gosterirsem ; Almanya hicte hafife alinacak bir sey degil.
14 aydir buradayim ve simdiden geri donen 4-5 kisi gordum.
14 aydir buradayim ve simdiden geri donen 4-5 kisi gordum.