Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Essen\'da Taciz Skandali

Nordrhein-Westfalen eyaletinde yasam, egitim, universiteler...
Kullanıcı avatarı
Staatsmann
Mesajlar: 5027
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 10:27 pm

Essen\'da Taciz Skandali

Mesaj gönderen Staatsmann » Cum May 21, 2010 4:25 am

Arkadaslar ozellikle bayan arkadaslarimiz icin bir uyarida bulunmak istedim..Olurda benimde oturdugum Essen Eckenbergstaße yurdunda kalan bir arkadasinizi ziyaret etmek isteseniz lutfen biraz daha dikkatli olun.

Gecen hafta yurdun ana girisinden sadece 20-30 metre sonra tren istasyonuna ve otobus duragina giden yolda bir kac gun arayla 3 kiza aksam saatlarinde tacizde bulunuldu.Arkadan yaklasan kurbanlarinin agzini eliyle kapatip tehdit eden sapik yolun karanlik ve agaclarla cevrili olmasindan faydalanip yuzunu cok iyi saklayabiliyor.Yani nereden cikacagida belli olmuyor.

Ayni zamanda bir baska otobus duragi olan Schonscheidstraße ye giderken ustgecitten geciyorsunuz burasida aksamlari cok karanlik oluyor..Gerek A40 otoyolu gerekse etrafindaki caliliklar burayida biraz tenha kiliyor.
Burada da dun ayni kisi oldugu tahmin edilen bir sapiklik olayi yasandi..
Sapik once saati sorup tesekkur ediyor,sonra biraz daha ilerledikten sonra size tekrar sesleniyor ve bu kez ona baktiginizda size cinsel organini gosteriyor...Bunu yasayan iki kizda benim arkadasim.
Bugun ise bir baska iki bayanin basina bu olay geldi ancak kizlar bu olayi dunden duydugundan arkadalarina bakmayarak kosarak yurda geliyorlar..



Dedigim gibi olurda ziyarete gelmek isteyen bayan arkadaslar olursa lutfen bu aralar dikkatli olsunlar.Afisler yurda asildi polis gerci bir kac onlem aldi ama genede tedbirli olmakta fayda var..

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39312
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Essen\'da Taciz Skandali

Mesaj gönderen Physiker » Cum May 21, 2010 5:12 pm



dikkat et kendine tikIn

Cevapla