Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Deutsche Bank sorunu

Gunluk yasam, masraflar, yurtlar, yemekler... Hepsi burada...
Onur
Mesajlar: 83
Kayıt: Pzt May 18, 2009 6:52 pm

Deutsche Bank sorunu

Mesaj gönderen Onur » Pzt May 03, 2010 5:10 pm

Arkadaslar ben 6 aydir buradayim fakat simdiye kadar hic bloke hesabimdan aylik cekebilecegim tutarin tamamini cekmedim.Ilk defa bugun 1000 euro civari para cekmek istedim.
Forumdan okuduklarimdan aklimda kaldigi kadariyla bir ay cekebilecegim miktarin tamamini cekmediysem, ertesi ay o cekmedigim miktari da cekebiliyordum.Bugun bankadaki kadin sadece 600 kusur euro cekebilecegimi soyledi cok sasirdim. Boyle sacmalik mi olur ya, ben onceden cekmedim diye parami hesabin uzerindeki bloke kalkana kadar beklemek zorunda miyim 1 sene boyunca? Bana banka karti vermislerdi oradan cekiyordum ihtiyac oldukca, kartimi da kullanamiyorum artik. Kadinin dedigine gore kart uzerinden para cektigim zaman aylik limitimi kontrol edemiyorlarmis guya, o yuzden iptal olmustur kart diyor. Fakat burada benimle beraber hesap acan arkadasim var, o kullanabiliyor kartini. Bu konuyla ilgili bilgi alabilir miyim lutfen? Acaba ben mi yanlis anladim bu para cekme konusunu..

Kullanıcı avatarı
Staatsmann
Mesajlar: 5027
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 10:27 pm

Deutsche Bank sorunu

Mesaj gönderen Staatsmann » Sal May 04, 2010 1:48 am

Eger yanlis hatirlamiyorsam bir keresinde basima gelmisti bundan yaklasik bir yil once..Bir once ki aydan kalan 100 Euro ya yakin bir miktari da cekebilmistim.Cok net hatirlamiyorum ama 630 kusur Euro\'dan daha fazlasini cekmistim..
Karta gelince o konuda bir bilgim yok kullanim disi olup olmadigindan ama eger bankaya gidip aylik hesap dokumu almiyorsan,o zaman hesabindan 6 Euro gibi bir miktar kesiliyor..
Sebep o kagidi almaman.Cok sacma ama oyle..

Bence baska bir Deutsche Bank subesine gidip tekrar sor,dil sorunu varsa bir tanidikla git sorununu iyice anlat.

Cevapla