Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

AT11 ve Kabul Olmadan Vize Görüşmesi

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
hanzas
Mesajlar: 175
Kayıt: Çrş Şub 07, 2018 10:57 am

AT11 ve Kabul Olmadan Vize Görüşmesi

Mesaj gönderen hanzas » Çrş Ağu 19, 2020 1:26 am

Herkese merhaba, danışmanlığım telefonla arayıp 07ST kodu ile 31 Ağustos tarihinde vize görüşmesi randevusu almış. Lisans için şartlı kabul başvurusu yaptık. Belgeler uniassiste ulaştı, vpd geldi ve okullara gönderildi. Başvuruların okula gönderildiğini belirten belge ile vize görüşmesine gideceğim. İstanbul'da erken ulaşabilenler tam tarih aldı anladığım kadarıyla. Tekrardan belirteyim, elimde okuldan kabul yok. Buna rağmen alabildim. Kodu öğrenmek için seçim yaparken, uni-assist onayım var yazısı olduğu için sorun olmayacağını umuyorum. Elimde bir okuldan kabul olmadığı için AT11 alamıyorum. Sizce kabulle birlikte sonradan göndereceğimi belirtirsem sorun yaratır mı vize görüşmesinde? Okuldan kabul olmamasına rağmen kursu ayarlayıp göstermem gerekir mi? Hannover şehrinde akrabamın ek dairesinde kalacağım. Kalacak yerden yana bir sorunum yok, tek Hannover düşünüyorum. Daha önce elinde kabul olmadan görüşmeye gidip sonrasında kabul gelince gönderenler olduğunu biliyorum ama emin değilim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Danışmanlıkların nasıl olduğunu biliyorsunuz...

catay1
Mesajlar: 138
Kayıt: Sal Haz 23, 2020 6:08 pm

Re: AT11 ve Kabul Olmadan Vize Görüşmesi

Mesaj gönderen catay1 » Çrş Ağu 19, 2020 1:32 am

hanzas yazdı: Çrş Ağu 19, 2020 1:26 am Herkese merhaba, danışmanlığım telefonla arayıp 07ST kodu ile 31 Ağustos tarihinde vize görüşmesi randevusu almış. Lisans için şartlı kabul başvurusu yaptık. Belgeler uniassiste ulaştı, vpd geldi ve okullara gönderildi. Başvuruların okula gönderildiğini belirten belge ile vize görüşmesine gideceğim. İstanbul'da erken ulaşabilenler tam tarih aldı anladığım kadarıyla. Tekrardan belirteyim, elimde okuldan kabul yok. Buna rağmen alabildim. Kodu öğrenmek için seçim yaparken, uni-assist onayım var yazısı olduğu için sorun olmayacağını umuyorum. Elimde bir okuldan kabul olmadığı için AT11 alamıyorum. Sizce kabulle birlikte sonradan göndereceğimi belirtirsem sorun yaratır mı vize görüşmesinde? Okuldan kabul olmamasına rağmen kursu ayarlayıp göstermem gerekir mi? Hannover şehrinde akrabamın ek dairesinde kalacağım. Kalacak yerden yana bir sorunum yok, tek Hannover düşünüyorum. Daha önce elinde kabul olmadan görüşmeye gidip sonrasında kabul gelince gönderenler olduğunu biliyorum ama emin değilim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Danışmanlıkların nasıl olduğunu biliyorsunuz...
danışmanlığı araştırıp mı seçtiniz bir de öneriniz var mı
bu siteden danışmanlık almak istiyorum öneriniz var mı teşekkürler

hanzas
Mesajlar: 175
Kayıt: Çrş Şub 07, 2018 10:57 am

Re: AT11 ve Kabul Olmadan Vize Görüşmesi

Mesaj gönderen hanzas » Çrş Ağu 19, 2020 1:50 am

catay1 yazdı: Çrş Ağu 19, 2020 1:32 am danışmanlığı araştırıp mı seçtiniz bir de öneriniz var mı
bu siteden danışmanlık almak istiyorum öneriniz var mı teşekkürler
Araştırıp seçtim, çoğu gerçekten çok dandik. Şu an memnunum ama verdiğim miktardaki parayı hakediyor mu dersen, haketmiyor. Bu site ve bu sitenin danışmanlığı gerçekten kaliteli, benim için tek eksisi zamandı. O yüzden hemen her şeyi halledip gönderen pahalı bir firmayla anlaştım. Belgelerin hepsini toplamıştım kendim de yapabilirdim ama böyle uygun gördüm. İsmini vermek doğru olmayabilir, kuralları bilmiyorum. Buraya gelip ekstra soru sormamın sebebi de, gerçekten bilgili ve tecrübeli insanların bulunması.

catay1
Mesajlar: 138
Kayıt: Sal Haz 23, 2020 6:08 pm

Re: AT11 ve Kabul Olmadan Vize Görüşmesi

Mesaj gönderen catay1 » Çrş Ağu 19, 2020 2:02 am

hanzas yazdı: Çrş Ağu 19, 2020 1:50 am Araştırıp seçtim, çoğu gerçekten çok dandik. Şu an memnunum ama verdiğim miktardaki parayı hakediyor mu dersen, haketmiyor. Bu site ve bu sitenin danışmanlığı gerçekten kaliteli, benim için tek eksisi zamandı. O yüzden hemen her şeyi halledip gönderen pahalı bir firmayla anlaştım. Belgelerin hepsini toplamıştım kendim de yapabilirdim ama böyle uygun gördüm. İsmini vermek doğru olmayabilir, kuralları bilmiyorum. Buraya gelip ekstra soru sormamın sebebi de, gerçekten bilgili ve tecrübeli insanların bulunması.
benim için eksisi zamandı dediniz bunun sebebini biraz açabilir misiniz bu sitenin danışmanlığı ile x firmasının danışmanlığı arasında çalışma hızı olarak fark vesayire mi var tam anlayamadım belgelerim hazırdı demişsiniz neden burayı seçmediniz tam olarak sebep olarak onu merak ettim çünkü bende çok kararsızım şuan araştırıyorum bu durumu yaşayan birisi olarak beni en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

hanzas
Mesajlar: 175
Kayıt: Çrş Şub 07, 2018 10:57 am

Re: AT11 ve Kabul Olmadan Vize Görüşmesi

Mesaj gönderen hanzas » Çrş Ağu 19, 2020 2:10 am

catay1 yazdı: Çrş Ağu 19, 2020 2:02 am benim için eksisi zamandı dediniz bunun sebebini biraz açabilir misiniz bu sitenin danışmanlığı ile x firmasının danışmanlığı arasında çalışma hızı olarak fark vesayire mi var tam anlayamadım belgelerim hazırdı demişsiniz neden burayı seçmediniz tam olarak sebep olarak onu merak ettim çünkü bende çok kararsızım şuan araştırıyorum bu durumu yaşayan birisi olarak beni en iyi siz anlarsınız diye düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
1 gün içinde apostil, çeviri, noter vs. halledip göndermem gerekiyordu. Belgeleri verdim onlar hallettiler kalan her şeyi. Deutschstudent ile konuşun, ben bilmiyorum.

catay1
Mesajlar: 138
Kayıt: Sal Haz 23, 2020 6:08 pm

Re: AT11 ve Kabul Olmadan Vize Görüşmesi

Mesaj gönderen catay1 » Çrş Ağu 19, 2020 2:38 am

hanzas yazdı: Çrş Ağu 19, 2020 2:10 am 1 gün içinde apostil, çeviri, noter vs. halledip göndermem gerekiyordu. Belgeleri verdim onlar hallettiler kalan her şeyi. Deutschstudent ile konuşun, ben bilmiyorum.
anladım teşekkür ederim

Computer_Berkay
Mesajlar: 1691
Kayıt: Pzr Eyl 22, 2019 6:46 pm

Re: AT11 ve Kabul Olmadan Vize Görüşmesi

Mesaj gönderen Computer_Berkay » Çrş Ağu 19, 2020 9:27 am

catay1 yazdı: Çrş Ağu 19, 2020 2:38 am anladım teşekkür ederim
https://www.deutschstudent.com/egitim-danismanligi/
Universität Duisburg-Essen
Angewandte Informatik-Software Engineering

Cevapla