Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Ulusal vize için İngilizce evraklar
Ulusal vize için İngilizce evraklar
Konsoloslugun websitesinde yüksek lisans için ulusal vize başvurusunda aşağıdaki evraklar Almanca çevirileri ile birlikte sunulmalıdır diye yazıp altında üniversite diploması ve transkriptini yazmışlar. Ancak çoğu arkadaş ingilizce olan lisans belgelerini cevirtmeden vermiş. Bu konuda kesin olarak ne yapmak gerektiğini bilen var mı? İdata'ya soran bir arkadaşa da mutlaka Almanca çevirisini vermen gerekiyor demişler ancak ingilizce verip vize alan da var. Yakın zamanli basvuran arkadaşlar, siz nasıl yaptınız?
Re: Ulusal vize için İngilizce evraklar
Bence İngilizce de yeterli olur.
Emin değilim ama sonuçta İngilizce belge de kabul ediyorlar. Çoğu arkadaşların da ing belgelerinizi çevirtmeden vermişler zaten
Ben ingilizce olan üniversite diploması ve transkripti ing olarak hiç çevirmeden verdim. Cv , kabul belgesi , sigorta, motivasyon mektubu herşeyi ing olarak teslim ettim. Hiç bir sorun çıkmadı.