Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Matematik olmayan bir bölümü nasıl okurum?

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
Kullanıcı avatarı
KEINEBEGRENZUNG
Mesajlar: 159
Kayıt: Çrş Eki 02, 2019 6:34 pm

Matematik olmayan bir bölümü nasıl okurum?

Mesaj gönderen KEINEBEGRENZUNG » Pzt Nis 13, 2020 3:56 pm

Selam herkese umarım karantinada günleriniz iyi geçiyordur. Desteğinize ihtiyacım var bir konuda

Direk soruma geçeyim. Kazandığım bölüm iktisat fakültesine bağlı (ÇEKO) ama almanyada içinde matematiği barındırmayan bir bölüm seçmem gerekiyor, yani ekonomiyle alakası olmayan bir bölümü okumak Bunu nasıl yapabilirim?

İşçi oturumuna geçip kazandığım bölümle alakasız bir bölümü okuyabileceğimi biliyorum (yanılmıyorsam) ama bunu mecbur kalırsam yapmak istiyorum.

Neden böyle bir şey istiyorsun derseniz matematiğim yok arkadaşlar ve matematikten ilk sene kalıp okuldan atılmak istemiyorum açıkça.
FHS'de Tourismus Management düşünüyordum ama bir çok üniversitenin ilk seneki derslerine baktım ve matematik, statistik, grundlage volkswirtschaftslehre, einführung ABWL gibi dersleri gördüm ve burda nasıl bir matematiğin görüldüğünü öğrenmek için biraz daha araştırdım internette. FernUni Hagen'in bu derslerdeki videolarını izledim ve başka çeşitli görsel kaynaklar gördüm. Sonrasında içinde matematik olan bir bölümü okumaktan vazgeçtim.

Kazandığım bölüm iktisat fakültesine bağlıyken içinde matematik olmayan dolayısıyla iktisat-ekonomiyle ilgili olmayan bir bölümü nasıl okuyabilirim? Böyle bölümler var mı yani seçebileceğim. Yardım edecek olan herkese teşekkürler
"Insubordination may only be the evidence of a strong mind"

dogakdm
Mesajlar: 148
Kayıt: Sal Tem 09, 2019 5:05 pm

Re: Matematik olmayan bir bölümü nasıl okurum?

Mesaj gönderen dogakdm » Çrş May 06, 2020 1:20 pm

Ben bwl ile ilgili her bölümde var diye biliyorum

Cevapla