Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

TUM Informatik Ms.c

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
AHG
Mesajlar: 1
Kayıt: Pzr Mar 21, 2010 11:12 pm

TUM Informatik Ms.c

Mesaj gönderen AHG » Pzr Mar 21, 2010 11:31 pm

Merhaba,

Oncelikle kendimden bahsedeyim ITU Makine 3. sinif ogrencisiyim ve Robotik ustune Master dusunuyorum , ABD okullarindan burs gelmesse TUM Informatik fakultesinde Robotics, Cognition, Intelligence yuksek lisans yapmak istiyorum.

Oncelikle biraz siteden baktim ders icerkleri almanca ve ingilizce . Fakat basvuru ve ucretler hakkinda almanca bilgi verdikleri icin bilgi anlamadim .A1 seviyesinde olan almancam yetmedi google translate de sacmaladi neyse.

Bilgisi olan arkadas varsa yardimci olursa sevinirim , bir de bu Okul da Msc basvuru kosullari nelerdir.Ortalama , referans mektubu, praktikum , makale sayisi, proje , mulakat.

Robotics and Embedded systems lab calismalarina baktim benim okulda calistigim konulara paralel bir suru konu var ve Informatik Fakultesini iyi bilen arkadaslar cevap verirse sevinirim.
Bu konuyu forumda biraz arastirdim fakat pek bir sey bulamadim bu yuzden yeni baslik acmak zorunda kaldim .

Iyi calismalar , sinavlarda basarilar.

maniaturk
Mesajlar: 1043
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 3:15 pm

TUM Informatik Ms.c

Mesaj gönderen maniaturk » Sal Mar 23, 2010 3:58 pm

Merhaba biraz erken baslamissin sanki arastirmalarina ama, sadece universitenin sayfasindan mi baktin yoksa fakultenin sayfasindan da baktin mi? Cunku fakultenin sayfasinda ingilizce bilgiler mevcut. Bu arada egitim dilin ingilizce degilse TOEFL gerekecek, DSH da gerekecek. Onun haricinde seni sozlu mulakata almalari da mumkun...

Fprsch
Mesajlar: 15
Kayıt: Pzt Mar 23, 2009 12:18 am

TUM Informatik Ms.c

Mesaj gönderen Fprsch » Pzt Mar 29, 2010 8:23 pm

Master\'a basvurmak icin DSH gereklimi yoksa dsh vermeden basvurabiliyorumuyuz , yani basvurup kabul gelirse devaminda hazilik varmi ? TOEFL vermis saydim.
TUM Informatik Fak. icin soruyorum.

Cevapla