Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Fiktionsbescheinigung ile türkiyeye gidebilirmiyim ?

Mecklenburg-Vorpommern eyaletinde yasam, egitim, universiteler...
Alicvk

Fiktionsbescheinigung ile türkiyeye gidebilirmiyim ?

Mesaj gönderen Alicvk » Sal Tem 30, 2019 12:52 am

Merhabalar buraya yeni üye oldum .bir sorum var 2 yillik oturumum bitti ve bana Fiktionsbescheinigung verdiler bununla türkiyeye hava yolu ile gidip gelmem herhangi bir sorun teşkil edermi.. teşekkür ederim :)

Kullanıcı avatarı
Physiker
İletişim:

Re: Fiktionsbescheinigung ile türkiyeye gidebilirmiyim ?

Mesaj gönderen Physiker » Sal Tem 30, 2019 3:49 pm

Hic bir sorun teskil etmez.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

atakanata

Re: Fiktionsbescheinigung ile türkiyeye gidebilirmiyim ?

Mesaj gönderen atakanata » Prş Eyl 05, 2019 7:48 pm

Merhaba ,
vizeyle ilgili birkaç sorunum var hangi başlığa yazsam bilemedim buraya yazayım.
2020 Şubatta 2 yıllık vizem dolmuş olacak. Kasımın 5 inde şuanki vizem bitiyor , 12 eylülde testdaf a gireceğim. Yüksek ihtimalle geçeceğim sınavı .Sonra B2 ile Hochschule Mainz'a Sommer Semester için başvuracağım (bölüm b2 ile kabul ediyor) .Ancak vizem Şubatta bittiği için o zaman kadar sadece kabul belgemi ve sertifikamı gösterebileceğim yabancılar dairesine , öyle bir durumda benden muhtemelen okula kayıt belgesini isteyecekler 5 Kasımda biten vizemi uzatmam için .Ama nisanda başlıyor dönem , sanırsam kayıtlar da mart sonunda , böyle bir durumda şubata kadar okula kayıt yaptıramamış oluyorum bana vize verirler mi yoksa türkiyeye mi dönmek zorunda kalıcam. Nisanda başlayacağım %100 , istediğim üni olmazsa FHWS den Winter Semester için kabul almıştım fakat istediğim bölüm ve üni olmadığı için kayıt yaptırmadım. Sommer Semester için oraya tekrar başvuru yapıp nisanda oraya da başlayabilirim , Mainzdan kabul alamazsam. Durum biraz korkutmaya başladı beni , sınava çalışamaz oldum. Aynı şeyi yaşayan birisi varsa veya bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?