Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

osnabrück üniversitesi

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
kenkogs
Mesajlar: 71
Kayıt: Sal Şub 02, 2016 2:16 pm

osnabrück üniversitesi

Mesaj gönderen kenkogs » Prş Ağu 08, 2019 11:13 pm

merhaba. Dsh1 belgem olduğu için maalesef belirli üniversitelere başvurabiliyorum. Bunlardan biri de osnabrück üniversitesi. Angewandte Systemwissenschaft bölümünden kabul aldım türkçe adı uygulamalı sistem bilimleri olarak geçiyor. Türkiyede ki bölümüm makine mühendisliği olduğu için mühendisliğe en yakın , ders içeriğine baktığımızda bu bölümdü. <sayısal dersler açısından)

Soruma gelirsek. şuan köşeye sıkışmış durumdayım. sene kaybına tahammülüm yok. ya türkiyeye dönücem yada osnabrücke gidicem. Bölüm hakkında tavsiyenizi almak istiyorum.
Türkiyede tam olarak hangi bölüme denk geliyor emin değilim... ayrıca aklımda üniversiteye gidip Studium sırasında Dsh2 yi almak var, bu yöntemi daha önceden kullanan var mı?
Bölümdeki dersleri, işlenişi herşeyiyle biliyorum ama iş olanakları konusunda kimse birşey bilmiyor bende son seçenek olarak buraya yazıyorum. Umarım derdimi düzgünce anlatabilmişimdir.
Teşekkürler şimdiden. tavsiyelerinize açığım...

Lopster
Mesajlar: 217
Kayıt: Cmt Tem 30, 2016 5:10 pm

Re: osnabrück üniversitesi

Mesaj gönderen Lopster » Cum Ağu 09, 2019 9:02 am

Ben olsam Osnabrück'te eğitime başlar, ilk sömestr esnasında güzelce DSH-2 kazanıp Sommersemester'da başka üniye geçiş yapardım.Arkadaşım Osnabrück'te yaşıyor ve bayağı seviyor orayı

kenkogs
Mesajlar: 71
Kayıt: Sal Şub 02, 2016 2:16 pm

Re: osnabrück üniversitesi

Mesaj gönderen kenkogs » Cmt Ağu 10, 2019 1:44 pm

buda bir seçenek düşünücem teşekkürler.

Cevapla