Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Avusturya'da Yüksek Lisans-Matematik

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
mek38
Mesajlar: 57
Kayıt: Pzt Tem 26, 2010 11:51 pm

Avusturya'da Yüksek Lisans-Matematik

Mesaj gönderen mek38 » Sal Şub 26, 2019 10:41 pm

Öncelikle herkese merhabalar umarım faydalı bir konu olur.

Kısaca kendimi özetleyim Atılım Üniversitesi Matematik bölümü mezunuyum(3,02/4) eğitim dilimiz ingilizceydi, IELTS belgemin tarihi dolmasına rağmen Academic notum 5,5 şuan evliyim eşim Avusturya vatandaşı(gurbetçi) 4 yıldır TR deyiz fakat tam olarak adapte olamadı ve bebeğimiz oldu TR de özel bir şirkette çalışıyorum halim ne aç nede çok zenginim geleceğe dair karamsarım ve gitgide cocugumun iyi bir eğitimle büyüteceğime TR de olan inancım azalmakta ve yapamadığım hayalimi gerçekleştirmek istiyorum bu fırsatla ne kadar avantajlı gözüksemde zor bir karar olacak.

University Innsbruck Masterstudium Technische Mathematik bölümüyle ilgileniyorum 18/19 WS dönemi için başvurmuştum hatta kabul kağıdım vs gelmişti fakat son anda ALES belgemi istediler (websitelerinde buna dair bir belge yazmıyordu) o tarih için elimde olmadığı için paylaşamadım. Şuan bütün belgelerim hazır daha önce benle paylaştıkları mailde istedikleri evraklar ;

https://www.uibk.ac.at/studium/anmeldun ... erstudium/

Prove that you are holding a direct and unconditional admission to the Master programme in Mathematics at a recognised University in Turkey valid for winter semester 2019/20. Please submit the result card ALES 2018 of the passed national entrance exam for admission to the regular Master programme in Mathematics and the assignment to a recognised University in Turkey.

Bu maddeyi tam anlıyamadım, Türkiyede Matematik alanında Master programına kayıt olabilceğimi ispatlamamı diyor(koşulsuz direk olarak) ?

Bu yolda yol arkadaşım olurmusunuz ?

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39420
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Re: Avusturya'da Yüksek Lisans-Matematik

Mesaj gönderen Physiker » Prş Şub 28, 2019 6:56 am

Sorularini bu sitede yöneltebilirsin:

https://www.akademiavrupa.com/community/

Konusunda uzman arkadaslar yardimci olacaktir.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Cevapla