Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Dsh2 hakkında

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
judavidx
Mesajlar: 19
Kayıt: Pzt Kas 13, 2017 10:28 pm

Dsh2 hakkında

Mesaj gönderen judavidx » Prş Oca 24, 2019 10:28 pm

Merhaba arkadaşlar bana böyle bir mail geldi tam olarak ne yazdığını ayrıntılı açıklayacak birisi varsa çok sevinirim :)

Sehr geehrter Herr Davut,
nach Rücksprache mit Frau Kuhn vom Akademischen Auslandsamt der Universität Heidelberg werden wir Sie an der HfJS unter Vorbehalt des Bestehens der DSH-Prüfung Stufe 2 im April 2019 für das SoS 2019 immatrikulieren. Ich werde Frau Goekcen und Ihnen eine entsprechende Bescheinigung mailen. Sie wird Ihnen dann mit der gleichen Auflage den Zulassungsbescheid der Universität Heidelberg für den B.A. 25% ausstellen. Soll ich Sie dann für die DSH-Prüfung im April an der Universität Heidelberg anmelden? Bitte geben Sie mir Bescheid.

Wolf123
Mesajlar: 158
Kayıt: Çrş Kas 22, 2017 3:12 am

Re: Dsh2 hakkında

Mesaj gönderen Wolf123 » Cum Oca 25, 2019 3:43 am

Bu maili yazan uninin yabancilar bölümünde çalışan Kuhn hanim ile konuşmuş. HfJS'den (sanirim basvurdugun uninin adinin kisaltmasi) kabul almışsın. Kabul mektubunda eğer DSH-2 alırsan 2019 yaz somestrina başlayabileceğin yazıyormuş. Bu kabul belgesini sana ve Gökçen hanima mail olarak yollayacakmış. Bide sana sormuş nisanda yapılacak olan DSH sınavına kayıt yaptırmak istemisin diye. Bunu yazan kişiye geri dönüş yapman lazım. Nisanda olan DSH sınavına girip girmeyeceğini bildirmen lazım.

Cevapla