Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Direkt Master Başvurusu Alan Üniversiteler(Uni-assist olmadan)

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
klugscheisser
Mesajlar: 1
Kayıt: Sal May 29, 2018 11:09 am

Direkt Master Başvurusu Alan Üniversiteler(Uni-assist olmadan)

Mesaj gönderen klugscheisser » Sal May 29, 2018 11:26 am

Merhabalar,

Uni-assist aracılığıyla yapılan başvurular masraflı ve uzun olabiliyor. Online ya da aracısız başvuru sistemine sahip olan üniversiteleri, programları bu başlık altında paylaşabilir misiniz?

Teşekkürler,
Klugscheisser

edab
Mesajlar: 2
Kayıt: Çrş Tem 11, 2018 3:29 pm

Re: Direkt Master Başvurusu Alan Üniversiteler(Uni-assist olmadan)

Mesaj gönderen edab » Pzt Tem 16, 2018 10:01 pm

Merhabalar,

ben Karlsruhe Institute of Technology, Friedrich-Schiller University Jena (University of Jena) ve Friedrich-Alexander University Nürnberg-Erlangen deki master programlarına direkt online dan kendim başvurdum. Okulların internet sitelerini incelediğiniz de başvuru bölümlerinde ayrıntılı bir şekilde yazıyor zaten başvuru stepleri. Kimisi başvuruyu sadece online kimisi ilk aşama olarak online sonra mülakat sonra dökümanları posta ile alma şeklinde başvuru alıyor kimisi de direkt postayla istiyor dökümanları. Kısacası tamamiyla okula bağlı.

Aslında ben okullara kendim araştırıp, başvurularımı kendim yaptım. Herhangi bir başvuru ücreti ödemeden (sadece döküman kargolamam gerektiğinde masrafım oldu) başvrularımı yaptım, iki okuldan da kabulümü aldım. Vize aşamasında araştırma yaparken buraya denk geldim ve uni-assist ten haberdar oldum. O yüzden bence okulu ve bölümü bulduktan sonra kendiniz biraz araştırma yapın hatta okulların ve programların koordinatörlerine mail atın,başvuru süreçleriyle ilgili. Yardımcı oluyorlar.

Cevapla