Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Bölüm degisikligi

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
Pelin_
Mesajlar: 20
Kayıt: Pzr Kas 19, 2017 12:36 pm

Bölüm degisikligi

Mesaj gönderen Pelin_ » Pzr Tem 08, 2018 8:48 pm

Merhabalar. Ben su anda Ruhr Üniversitesi Bochum`da dil kursuna gidiyorum. Basvuru yaparken Rus Kültürü master egitimi almak istedigimi belirttim Ruhr Üniversitesi`nde. Vizemde de Ruhr Üniversitesi`nde yüksek ögrenime hazirlik amacli dil kursu yaziyor. Bildigim kadariyla bu uzatilabilir bir vize türü. Fakat diyelim ki Berlin Humboldt Üniversitesi`nden kabul aldim. Vize icin tekrar mi basvuru yapmam gerekiyor ya da nasil bir yol izleniyor yardimci olabilecek biri varsa cok sevinirim. Sevgiler.

podolski1905
Mesajlar: 136
Kayıt: Prş Oca 19, 2017 3:26 pm

Re: Bölüm degisikligi

Mesaj gönderen podolski1905 » Pzr Tem 08, 2018 9:14 pm

Pelin_ yazdı: Pzr Tem 08, 2018 8:48 pm Merhabalar. Ben su anda Ruhr Üniversitesi Bochum`da dil kursuna gidiyorum. Basvuru yaparken Rus Kültürü master egitimi almak istedigimi belirttim Ruhr Üniversitesi`nde. Vizemde de Ruhr Üniversitesi`nde yüksek ögrenime hazirlik amacli dil kursu yaziyor. Bildigim kadariyla bu uzatilabilir bir vize türü. Fakat diyelim ki Berlin Humboldt Üniversitesi`nden kabul aldim. Vize icin tekrar mi basvuru yapmam gerekiyor ya da nasil bir yol izleniyor yardimci olabilecek biri varsa cok sevinirim. Sevgiler.
Sen üniversiteni degistirip berline ikametgahini aldirinca berlindeki yabancilar polisi evine posta yolluyo ve sana yabancilar polisine gitmen gerektigini söylüyolar, oraya gidiyosun ve senin ,,Zusatzblatt" kagidinin üzerinde ki Ruhr Üniversitesini silip Berlin Humbolt Uni yaziyolar üstünede bi miktar para veriyosun 50 yada 100 euro.

Bende böyle olmustu, istisnalar varsa bilemem :D

Pelin_
Mesajlar: 20
Kayıt: Pzr Kas 19, 2017 12:36 pm

Re: Bölüm degisikligi

Mesaj gönderen Pelin_ » Pzr Tem 29, 2018 10:45 pm

Muhtemelen böyledir herkes icin de. Tesekkür ederim :)

Cevapla