Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Fintiba ( Bloke Hesap )
Re: Fintiba ( Bloke Hesap )
Merhaba
bloke hesabi aktive etmek icin banka hesabi acip telefon hatti alacagim. Fakat kafami karistiran bir konu var. Telefon hattini aylik odeyebilmek icin hesap bilgilerimi istiyorlar. Hesap acmak icinse alman hatti istiyorlar. Nasil cozuyoruz bu cikmazi yardimci olabilecek var mi?
bloke hesabi aktive etmek icin banka hesabi acip telefon hatti alacagim. Fakat kafami karistiran bir konu var. Telefon hattini aylik odeyebilmek icin hesap bilgilerimi istiyorlar. Hesap acmak icinse alman hatti istiyorlar. Nasil cozuyoruz bu cikmazi yardimci olabilecek var mi?
-
Arkadaslar, bloke hesaptaki parayi kullanabilmek için Almanya'da banka hesabı açan var mı ?
Merhaba ben de CEPTETEB kullanıyorum ama uygulamada swift seçeneğini bulamadım yardımcı olur musunuz?Münsteraner yazdı: ↑Cmt Şub 24, 2018 2:48 pm Rica ederim, internet bankacılığıyla göndermeniz mümkün. Ben CEPTETEB internet şubesinden SWIFT transferi ile gönderdim.
-
Çok teşekkürler. Ever uygulamada yok bilgisayarda görünüyor sadece.Münsteraner yazdı: ↑Pzr Mar 18, 2018 8:39 am Merhaba, bilgisayardan girerseniz “Para Transferleri -> Serbest Döviz Transferi (SWIFT)” olarak görebilirsiniz.
Merhaba, sonunda bloke hesabım açıldı. Ben de sizin gibi aynen CEPTETEB ile gönderdim. Fakat benden 40 eur kesilmiş. Sizden nasıl 7 eur kesildi? Arada büyük fark var. Bendeki de şans herhaldegoktugmuammer yazdı: ↑Pzr Şub 25, 2018 11:48 pm Evet internet bankacılığı kullandım. Herhangi bir sorun yaşamadım hesabımda 8822 Euro tutar bulunuyor
Aşırı fazla geldi bana bu tutar emin misiniz bu kadar olduğuna? Eğer doğruysa önceki sayfada arkadaş ING bank kullanarak baya uyguna halletmiş sanırım en iyisi ING bank şu durumda.
-
Fintibada konsolosluk onayına gerek yok mu
ARKADAŞLAR BEN ERASMUS STAJI İÇİN AÇTIRICAM FİNTİBA GİRİŞTE ULUSLARARASI ÖGRENCİYİ SEÇTİM AMA AŞAGIDA HANGİ ÜNİVERSİTE BİDE BAŞLANGIÇ TARIHINI SORUYORLAR
BASVURU FORMUNDA BİR VE İKİNCİ ULUS AYNI OLMASIN DIYO
fintibadaki agreement bölümünde ne yapıypruz
evet maalesef 40 eur kesilmis. ayni sekilde ben de tebden islem yaptim ama arkadasin dedigi gibi 7 degil 40 kestiler.
Dün TEB kullanarak yolladım parayı, 31,5t yollama için TEB kesti 18 euro'da Fintiba alışta kesti. Ben neredeyse her bankanın ürün ve hizmet ücretlendirmesine baktım ve en uygun hemen hemen TEB. Çoğu insanın bilmediği şey mobil bankacılık ve internet bankacılığından yapılan işlemlerde ücret farklı olabiliyor. TEB'de mobilden yapılan swift işlemi daha pahalı keşke sizde internetten yapsaydınız.
Sizin hesabınız CEPTETEB'mi yoksa normal TEB'mi?seth93 yazdı: ↑Sal May 29, 2018 3:03 pm Dün TEB kullanarak yolladım parayı, 31,5t yollama için TEB kesti 18 euro'da Fintiba alışta kesti. Ben neredeyse her bankanın ürün ve hizmet ücretlendirmesine baktım ve en uygun hemen hemen TEB. Çoğu insanın bilmediği şey mobil bankacılık ve internet bankacılığından yapılan işlemlerde ücret farklı olabiliyor. TEB'de mobilden yapılan swift işlemi daha pahalı keşke sizde internetten yapsaydınız.
-
https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/service/ ... #content_2
bloke hesap tutarı hakkında resmi sitesinden alıntıdır
bloke hesap tutarı hakkında resmi sitesinden alıntıdır
Fintibada başvuruyu yaptım bilgileri doldurdum ama belgeleri nerden yüklüyoruz mail geldi hesabı etkınlestırdım my data bölümünü doldurdum gerekli belde listesinide bulamadm
internetten yaptım zaten. bu fark nerden geliyor anlamış değilim, kısmet....seth93 yazdı: ↑Sal May 29, 2018 3:03 pm Dün TEB kullanarak yolladım parayı, 31,5t yollama için TEB kesti 18 euro'da Fintiba alışta kesti. Ben neredeyse her bankanın ürün ve hizmet ücretlendirmesine baktım ve en uygun hemen hemen TEB. Çoğu insanın bilmediği şey mobil bankacılık ve internet bankacılığından yapılan işlemlerde ücret farklı olabiliyor. TEB'de mobilden yapılan swift işlemi daha pahalı keşke sizde internetten yapsaydınız.
Selamlar, biliyorum burası fintibanın bloke hesap konusu fakat sağlık sigortası için ayrı bir konu bulamadım bu yüzden belki kullanan bilgisi olan varsa diye buraya sormak istiyorum.
-fintiba plus yani sağlık sigortası da almak isteyen oldu mu ? Bu şekilde bir paket mantıklı ve fiyatı da normal geldi sizin fikirleriniz nasıldır sigorta konusunda
-fintiba plus yani sağlık sigortası da almak isteyen oldu mu ? Bu şekilde bir paket mantıklı ve fiyatı da normal geldi sizin fikirleriniz nasıldır sigorta konusunda
-
Almanyaya inince nasıl aktif edeceğiz