Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
şartli kabul
-
şartli kabul
Clausthal Teknik Üniversitesi
paderborn üniversitesi
Gieben üniversitesi arkadaşlar anladığım kadarı ile bu 3 üniversiteden şartlı kabul alma olasılığımız yüksek. ben spor bilimleri fakültesi öğrencisiyim bu üniversitelerden kabul aldığım taktirde gidip başka yerde dil okuluna gidebilir miyim. birde bu 3 üniversitenin başvuru tarihleri ne zaman? yardımcı olursanız sevinirim..
paderborn üniversitesi
Gieben üniversitesi arkadaşlar anladığım kadarı ile bu 3 üniversiteden şartlı kabul alma olasılığımız yüksek. ben spor bilimleri fakültesi öğrencisiyim bu üniversitelerden kabul aldığım taktirde gidip başka yerde dil okuluna gidebilir miyim. birde bu 3 üniversitenin başvuru tarihleri ne zaman? yardımcı olursanız sevinirim..
Re: şartli kabul
Clausthal a sürekli başvurabilirsin diye biliyorumgunduzgolge22 yazdı: ↑Çrş Kas 01, 2017 1:32 pm Clausthal Teknik Üniversitesi
paderborn üniversitesi
Dil kursunuda istediğin yerde alabilirsin
https://www.deutschstudent.com/universiteler/
Bahsettiğiniz üniversitelere buradan bakıp sorularınızın cevabını bulabilirsiniz, iyi akşamlar.
Bahsettiğiniz üniversitelere buradan bakıp sorularınızın cevabını bulabilirsiniz, iyi akşamlar.
-
cok teşekkür ederim arkadaşlar
-
Merhabalar. bende spor bilimleri fakültesinde okuyorum. Bu yıl mezun olacağım. Haziran ayında kış dönemi için başvuru yapmak istiyorum. siz başvuruda bulundunuz mu hangi yolları izliyorsunuz ?
Mustafa Kemal Atatürk
-
Merhaba arkadaşlar bende giebene başvuru yapacagim başvurular kaç gün de belli oluyor ?