Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

İngilizce Yüksek Lisans için Danışmanlık

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
tokali
Mesajlar: 1
Kayıt: Cum Mar 16, 2018 7:58 pm

İngilizce Yüksek Lisans için Danışmanlık

Mesaj gönderen tokali » Cum Mar 16, 2018 8:08 pm

merhabalar,

Bu siteye yeni üye oldum, bir süredir forumları takip ediyorum. Türkiye'den endüstri mühendisliği mezunuyum. Not ortalamam 3,17. 6 yıldır kurumsal firmalarda çalışıyorum. Şuan da IELTS sınavına hazırlanıyorum, bir ay içerisinde almayı planlıyorum.

Benim sorum aslında şu, bana söylenen mutlaka bölümünün aynı olan master programını seçmem, fakat ingilizce endüsti mühendisliği master programı bulamıyorum. Üniversitelerin sitelerinde araştırken bazen kayboluyorum. En başta ne olucak bir şekilde başvuru yaparım demiştim ama şuanda hiç emin değilim.

Başvuru yapılacak okulları nereden buluyorsunuz, bunlarla ilgili hiç danışmanlık hizmeti aldınız mı? Ben bir kaç yere sordum fakat fahiş danışmanlık fiyatları söylediler.
Bu konuda tecrübesi olan birileri paylaşabilir mi?

Muriel
Mesajlar: 139
Kayıt: Çrş Oca 03, 2018 10:24 pm

Re: İngilizce Yüksek Lisans için Danışmanlık

Mesaj gönderen Muriel » Cum Mar 16, 2018 9:55 pm

Merhaba, hoşgeldiniz foruma.

İngilizce yüksek lisans yapan biri olarak yardımcı olmaya çalışayım. aşağıdaki siteden yüksek lisans yapmak istediğiniz alanı/bölümü -eğitim dili ingilizce olarak işaretleyip- aratabilirsiniz. daha sonra seçtiğiniz okulların sitelerinden bölüme ait siteyi bulup ders programını inceleyin. eğer lisansta aldığınız derslerle çoğu uyuşuyorsa, başvuru şartlarını (ielts mesela..) sağlayıp başvuru yapabilirsiniz. derslerin benzer olması tahminimce önemli çünkü elektrik elektronik mühendisliği bitirip yazılım, programlama alanlarına başvurunca red gelebiliyor. sizin alanda nasıl olur emin değilim, dolayısıyla isterseniz lisanstan aşina olmadığınız ama ilgi duyduğunuz alanlara da başvuru yapın.

https://www.daad.de/deutschland/studien ... rammes/en/

bu siteden elinizden geldiğince faydalanmaya çalışın. eğer vakit ayıramayıp illa danışmanlık hizmeti almam lazım derseniz bu sitenin de ücretli danışmanlık hizmeti bulunmakta.
https://www.deutschstudent.com/hizmetlerimiz/

Cevapla