Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Audible Hörbuch ( Almanca Gelistirmek )

Dil kurslari, seviyeler, masraflar, sinavlar... Hepsi burada...
Kullanıcı avatarı
erennnsahin
Mesajlar: 190
Kayıt: Cmt Eki 01, 2016 9:38 am

Audible Hörbuch ( Almanca Gelistirmek )

Mesaj gönderen erennnsahin » Cmt Oca 27, 2018 8:28 pm

Selam arkadaslar,

Almanca ögrenmekte olan arkadaslara fayda saglayacagini düsündügüm bir uygulamadan kisaca bahsetmek istiyorum.
Audible uygulamasi amazon.de ye bagli kitaplari dinleyebileceginiz bir uygulama. ( Hörbuch ). 30 günlük ücretsiz deneme sürümüne kayit olup kendinize 1 Adet Hörbuch indirebiliyorsunuz. Üye olup kitabi indirdikten sonra hemen Kündigung yani kayit silme islemi yapabilirsiniz. Uygulamaya Amazon.de üyeliginizle giriyorsunuz. Kitaplar ortalama 10-20 Saat arasi degismekte. Bütün kitaplar mevcut. Trende evde bos zamanlarinizda yoldayken kulakliginizla app uygulamasindan dinleyebilirsiniz. Ben mesela Dan Brown"nin yeni kitabi Baslangic ( Origin ) indirdim. 19 Saat sürüyor dün basladim dinlemeye. Gayet güzel. Uygulamada sesi yavaslatma ,hizlandirma , otomatik olarak belli bir zamanda durdurma imkani bulunmakta. ( uyurken dinleyebilmeniz icin uyku modu ). Ses kalitesi gayet net ve anlasilir düzeyde.

Almancasini gelistirmek isteyen B1 ve üstü seviye arkadaslara cok yarari olacagindan eminim. Asagisi icin biraz agir kacabilir. Uygulamayi kullanmayi devam etmeyi düsünürseniz aylik 9,90 € gibi bir ücreti var. Linki birakiyorum inceleyebilirsiniz.

https://www.audible.de/mt/hoerbuecher-t ... 172649%3As