Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Almanyada Dis Teli Cikartabilir miyim ?
-
Herkese merhaba,bilen arkadaslardan yardim istiyorum,Care Concept\'ten sigortam var,acaba dis doktoruna gittigimde sadece dislerimde ki teli cikartmak istesem kabul edilir mi ? ekstra bir ucret odemem gerekir mi ? Gerekirse nekadardir,gunu geceli baya oldu,Turkiye\'ye donemedim bir suredir,aciliyeti de var biraz,iyice agzimin icini yirtmaya basladi ...
-
ben ray sigortadan yaptirmistim , birak dis telini beyazlatmayi bile bedavaya yaptirdim... senin sigorta sirketin kapsiyormu bilemiyorum
-
Re: Almanyada Dis Teli Cikartabilir miyim ?
Merhabalar, bende dis teli taktirma arefesindeyik Turkiyede. Fakat mesela heray kontroller oluyor ya, bu durumu nasil aştınız?colaturkei yazdı: ↑Cmt Tem 09, 2016 4:08 pm ben ray sigortadan yaptirmistim , birak dis telini beyazlatmayi bile bedavaya yaptirdim... senin sigorta sirketin kapsiyormu bilemiyorum
John mail adresini versene bana wp den konusuruz orda. Sonra numarami atiyim ben sana bende mezunum şuanJohn Steinbeck yazdı: ↑Pzr Ara 17, 2017 12:07 pm Merhabalar, bende dis teli taktirma arefesindeyik Turkiyede. Fakat mesela heray kontroller oluyor ya, bu durumu nasil aştınız?
-
Mail adresim budur
bokuyedi34@gmail.com
Aizdeni suan Tuekiyede dil gelistirmeye calisip, basvurulari bekliyorsuuz ?